Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

μετα την διμηνον και κατι σιωπή!Φως πουθενα...

η πατρίδα μας χειμάζεται απο όσους δεν την αγαπησαν αλλά και δεν την υπηρέτησαν διόλου!
κανεις δεν μπορεί να χαίρει σε τέτοιες φάσεις αφασίας γενικής. θλίβομαι και σιωπώ, για να μιλήσουν τα γεγονότα!
  αλλά...
   ο θεολόγος της Πάρου τα φταίει όλα τα δαιμόνια, ότι ηταν αναρχικός και πολιτικοποιημένος το σιωπούν...δεν το αναφέρουν, έγινε θεολόγος ενας απόφοιτος της θεολογικής και δεν λένε ενας αδιόριστος θεολόγος αλλά ενας εγκληματίας θεολόγος...στο τέλος θα μας πουν ότι εφταιγαν τα όσα έμαθε ανθρωπινως στη θεολογική σχολή για το έγκλημα που τον κατηγορουν ότι διέπραξε!
  υπαίτιοι σίγουρα οι συναδελφοι του θεολογοι και κάθε εκκλησιαστικό στέλεχος...ας γελάσω...τι να πω!!!μακαρι να ειναι αθώος ο άνθρωπος αλλά όχι και ο θεολογος και ο θεολογος τόσες φορές...τη λέξη αυτή δεν την ειχαμε ακούσει ποτέ!
  Όταν είναι να δυσφημιστεί η πίστη όλοι συμμέτοχοι στην δυσφήμιση αλλά τι να πει κανεις για τον χαβα της αλλινης συζητήσεως!
  πως μπορεί ένα παιδι - νεος- 29 ετων να σκοτωνει αν δεν τον εχει εξωθήσει εκεί το κοινωνικό περιβάλλον που ζει??? η κοινωνική αδικία??? η αμβλυμμένη απόσταση πλουσίων και πτωχών(που αντί να μικραίνει, μακραίνει και αφίσταται ο εις απο του άλλου)??? πολλοί θα ήθελαν να εισβάλλουν σε μια τράπεζα και να τα κάνουν όλα λίμπα...αλλά ας όψεται η ευθυνη, ή η δειλια ή ηθικη τους υπόσταση που δεν τους αφηνει να το κανουν πράξη!
  ας μας αφησουν ήσυχους να χαρούμε εκει που μόνον χαρά υπάρχει στη λατρεία της Εκκλησίας μας πολυ πλούσια σε λατρευτικες εκδηλώσεις και ακολουθιές μέσα στον Αύγουστο και ας κλέψουμε λίγη χάρη απο την Χάρη της Θεοτόκου, της Μητέρας μας!
  ας μην μιζεριάζουμε αλλα ας μάθουμε να ζούμε με τη χάρη του Θεού και να ζητουμε απλα και μόνον την βασιλεία και την δικαιοσύνη Αυτού και όλα τα άλλα θα προστεθούν!
καλό φθινόπωρο!

modern father