Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

μαρτυς του Γιαχβε???

http://www.youtube.com/watch?v=dMNDBjfGRl8

http://www.youtube.com/watch?v=dMNDBjfGRl8


πολύ...



Πολύ...

στην ελλάδα της ακαταστασίας της σημερινής, η υπερβολή είναι το "φόρτε" της, ολα ειναι too much να το πουμε εις την απλο-ελληνική για να το κατανοήσουμε. ειναι πολύ δύσκολο να λες ψέμματα για να γίνεις αρεστός. ειναι πολύ εύκολο όλα να γινουν δύσκολα. ειναι πολύ αποδοτικό όλα να γινουν εμπορικά και ο πρεσβυτερος του λαού αλλά και κάθε λειτουργός του οτιδήποτε και του οποιουδήποτε να γινει ο "ευκολάκιας" και "οσφυοκάμπτης"!!!!


γιατί να θελει να γίνει ο άνθρωπος "ευκολάκιας" στη χώρα του "πολύ"...του "πολύ" που μας στέλνει στη χώρα του "ποτέ"...χωρις εισητήριο επιστροφής...!!!
οταν ολα ειναι του ματς(too much) τότε πως να μπορέσεις να μιλήσεις και να ζήσεις το μεγαλείο της απλότητας της πίστεως στο Χριστό μας που μόνον αυτή σώζει.
η πίστη είναι βάλσαμο , είναι ιατρικό "φάρμακο" που δ ε ν φαρμακώνει, αλλά γαληνεύει, είναι πράγμα που δεν είναι πράγμα αλλά είναι μιά πραγματικότητα!

+π.Ιερό.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΠΑΤΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΕΙΣ ΑΙΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ.ΥΔΡΑΣ ΚΥΡΙΟΝ ΕΦΡΑΙΜ

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σύγχρονο

Η χειροτονία του διακόνου π. Στυλιανού Κουτσούκου από τον Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ.

Μέσα σε ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, τελέσθηκε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον ενοριακό ναό της "Παναγίτσας', η χειροτονία του υποδιάκονου Στυλιανού Κουτσούκου σε διάκονο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ.
Συγκινητικός ο λόγος του νέου κληρικού π. Στυλιανού, όσο και η σύντομη ομιλία του Σεβαμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ. Τη Θεία Λειτουργία και τη χειροτονία παρακολούθησε πλήθος πιστών που ευχήθηκε στο νέο κληρικό καλή διακονία.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

δεν ξερει κανεις, γιατι;

δεν ξερει κανεις, γιατι;


δεν ξερω γιατι γεννηθηκα,
δεν ξερω γιατι θα φύγω,
δεν ξερω ομως και ποτε θα φυγω,
Άλλος γινώσκει τα μελλοντα.

γιατι να ξερω εγω,
γιατι να ξερεις εσυ,
γιατι να ξερουμε εμεις,
γιατι να ξερουν οι άλλοι;

κανεις δεν ξερει,
κανεις δεν μπορει,
κανεις δεν θελει,
να ζει οταν οι αλλοι πεθαίνουν.

τραγικη η υπαρξη του ανθρωπου,
με την αρχαια εννοια του τραγικου,
του εν ηθο-ποιϊα εξιλεούμενου,
εκεινου που τα δύσκολα δ η μ ι ο υ ρ γ ο ύ σ ε!

modern father