Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

μην ψηφίσετε με γνώμονα τις δημοσκοπήσεις αλλά με το τι λέει ο νους και η καρδιά σας! νο 2


  • Oode Admn https://www.youtube.com/watch?v=xfw6xJZ-tCY
    Απόσπασμα από την εμφάνιση του Μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ , πριν από την Μεγ...See More
    6 mins · Unlike · 1 · Remove Preview
  • Padelis Varkarolis Κρίνεται από τον εαυτό σας μάλλον. Μάλλον δεν καταλάβατε . 1ον.Σας μιλάω για ενοριες που γνωρίζω. 2ον Ζωντανό παράδειγμα που πήρε θέση ο Θεσσαλονίκης. 
    3ονΑν λοιπον εσείς που βοηθάτε κόσμο αφού το θέλετε έτσι γιατί δε πήγατε σε ένα χωριό με λιγοστούς κατοίκους όχι Κρανίδι ή Πορτο Χελι ξέρετε τι εννοω και όχι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε λοιπον.
    3 mins · Unlike · 1
  • Παντελεήμων Κρούσκος Kάπου αναφέρθηκε πώς καθήκον του ιερέα είναι να καθοδηγεί την νεολαία και να εξηγεί το ευαγγέλιο. Οσο ωραία ακούγονται αυτά τα λόγια δεν μπορώ παρά να επισημάνω πόσο αρτηριοσκλήρυνε ο ευσεβιστικός προτεσταντισμός τα εκκλησιαστικά μας κριτήρια. Ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σαν πάστορες ή σαν κήρυκες μιας new age θρησκευτικότητας, Τελείως αμερικάνικη η όλη σύλληψη. Νομίζω πως καθήκον του ιερέα είναι η θεία λειτουργια τα άλλα απορρέουν και είναι αποτέλεσμα ποιμαντικής ευθύνης και φροντίδας.
    2 mins · Unlike · 2
  • Ιωάννης Δ. Γακίκος συγγνωμη αλλα θεωρω ότι ειναι υποχρεωση της Εκκλησιας για το ποιμνιο της να μιλησει σε αυτους τους καιρους, και μαλιστα σε επισημη γλωσσα. Οταν κινδυνευει κε Padelis Varkarolis το κοπαδι απο λυκους με προβια προβατου και ψευτο σωτηρες (ως φανατικος αγροτης τα ξερετε καλυτερα...) θα το αφησετε το κοπαδι να αποφασισει που θα παει? αν θα το φανε ή όχι???!!! ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της Εκκλησιας πλεον να μιλησει,οπως και το καθως και αλλες φορες...γιατι και μεσα στους κολπους της εκκλησιας, φωνες αντιΘεες υπαρχουν. και οσο για το Χριστο, καθαρισε τον οικο του πατερα Του απο τους εμπορους. ο μισθος ειναι υποχρεβωση της πολιτειας να τον δινει, απο αυτα που χρωστα στην Εκκλησια που την εσωσε οικονομικα καποτε....οπως τα δινει τωρα στους δανειστες της, η Πολιτεια!!! Ελα να συνελθουμε και να μη κοαζουμε ολα μαζι..... 
    2 mins · Like · 2
  • Ierotheos Loumousiotis κ.Βαρκαρόλη...αν δεν τα ξερετε σωστα...πρεπει να ψαξετε...αλλιως λετε βλακειες...εμενα ο επίσκοπος με πηγε εκει...εκεινος ο Επισκοπος κρίνει που θα παω...οσο για τους φουρνους η το ραδο αν εννοειται...ποτε δεν πηγα γογγύζοντας και ποτε δεν αρνηθηκα να παω οταν με εστελναν!!!2 μηνες εφημερευσα στους φουρνους και απο κανεναν δεν ζητησα χρηματα αν και πληρωνα οδοιπορικα εκ του μισθου μου!!!
    53 secs · Like · 1
  • Oode Admn "εσείς που βοηθάτε κόσμο αφού το θέλετε έτσι γιατί δε πήγατε σε ένα χωριό με λιγοστούς κατοίκους όχι Κρανίδι ή Πορτο Χελι" δηλαδή το οτι μπορεί να έμενε εκεί και εκεί να ήταν ο τόπος δεν παίζει ως επιχείρημα; μόνο αν φύγει μακριά έχει αξία;;; τι άλλο θα ακούσουμε!;
    1 min · Like
  • Ierotheos Loumousiotis ....εμεινα στο χωριο μου και δεν πηαγ αθηνα...ουτε σε πλουσια ενορια...Αγαπητε οοδε γνωριζετε τι θελω να πωω...!!!
    7 secs · Like · 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: