Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014

πολύ...Πολύ...

στην ελλάδα της ακαταστασίας της σημερινής, η υπερβολή είναι το "φόρτε" της, ολα ειναι too much να το πουμε εις την απλο-ελληνική για να το κατανοήσουμε. ειναι πολύ δύσκολο να λες ψέμματα για να γίνεις αρεστός. ειναι πολύ εύκολο όλα να γινουν δύσκολα. ειναι πολύ αποδοτικό όλα να γινουν εμπορικά και ο πρεσβυτερος του λαού αλλά και κάθε λειτουργός του οτιδήποτε και του οποιουδήποτε να γινει ο "ευκολάκιας" και "οσφυοκάμπτης"!!!!


γιατί να θελει να γίνει ο άνθρωπος "ευκολάκιας" στη χώρα του "πολύ"...του "πολύ" που μας στέλνει στη χώρα του "ποτέ"...χωρις εισητήριο επιστροφής...!!!
οταν ολα ειναι του ματς(too much) τότε πως να μπορέσεις να μιλήσεις και να ζήσεις το μεγαλείο της απλότητας της πίστεως στο Χριστό μας που μόνον αυτή σώζει.
η πίστη είναι βάλσαμο , είναι ιατρικό "φάρμακο" που δ ε ν φαρμακώνει, αλλά γαληνεύει, είναι πράγμα που δεν είναι πράγμα αλλά είναι μιά πραγματικότητα!

+π.Ιερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νάξιοι Μελιστές: Κυριακάτικοι Στοχασμοί! Κυριακή Δ΄ Λουκά! (Του σπο...

Νάξιοι Μελιστές: Κυριακάτικοι Στοχασμοί! Κυριακή Δ΄ Λουκά! (Του σπο... : “ἐξῆλθεν ὁ σπείρων τοῦ σπεῖραι τὸν σπόρον αὐτοῦ. ”  (Λουκ. η, 5...