Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

193 χρόνια μετα την θυσια τους...

ο παπαΑρσενης ειναι ο δικος μας ηρωας, ο ανθρωπος μας, ο καταγωμενος απο τα χωματα του τοπου μας, ο φλογερος δασκαλος, ο ηρωικος ιερομόναχος, ο ανθρωπος που ηταν φιλικος και ποθουσε την επανασταση!νομιζετε οτι δεν ηξερε οτι θα πεθάνει? φυσικα και το ήξερε...τι να την εκανε τετοια ζωη που να ειναι γεματη φοβο και πλακωμα στην ψυχη? μια ζωη σκλαβωμενη δεν ειναι ζωη που αξιζει να ζεις! ειναι μια καταδίκη!
επόθησε τον θανατο μαζι με τους συναγωνιστές Του, απλα για να ερθει ο αγερας της ελευθερίας στην ταλαιπωρημενη τότε πατρίδα του!
φυσικα και σημερα δεν υπαρχει τετοια θυσία...υπάρχει πιο δυσκολη να ξεβολευτεις...και εμεις τα θελουμε ολα και επανασταση και καλοζωία, και αγωνα και ξεκούραση, και ελευθερια εκφρασης και δεσμευση της οταν δεν μας συμφερει, και κόπο και ανεση!!!αρα δεν ειμαστε διατεθιμενοι για επανάσταση...ισως η τωρινη δουλεια στο παγκοσμιο τραπεζικο τοκογλυφικο συστημα ειναι πιο χειριστου ειδους σκλαβιά!!!!
μακαρι να ερθουν καλυτερες μερες και για την Σκλαβα Πατρίδα μας σημερα και αυριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεκαετία μνήμης Ιεροθέου Αρχιερέως

Δέκα μετά την προς Κύριον εκδημίαν του Μακαρίου και Πολυαγαπημένου Πατρός και Αοιδήμου Ποιμενάρχου κάποτε Μητροπολίτου Υδρας κυρού Ιεροθέο...