Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

αφιερωμα στον Γιαννη Ριτσο στην Κοιλάδα 21 Οκτωβρίου 2016

οταν σε ένα γεγονός δεν είσαι εκει να το ζήσει δύσκολα μπορούν να σου μεταφέρουν άλλοι την εμπειρία!
αυτό ισχύει για την σημερινή εκδήλωση της Κοιλάδας που διοργάνωσε ο σύλλογος Φράγχθι και η δραστήρια Πρόεδρος του κ.Γκιώνη και το συμβούλιο της!
μια μοναδική εκδήλωση για τον ποιητή της Ρωμηοσύνης, τον Γιάννη Ρίτσο απο ανθρώπους που τον αγάπησαν και τον αγαπουν ακόμη και δεν εκτισαν καριέρες πάνω του!ηταν μια αισθαντική και ανθρώπινη εκδήλωση όλο ζεστασιά και χάρη διάχητη απο την μαχητική διάθεση την θαυμάσια ανάλυση και εμβάθυνση στα κείμενα του μεγάλου και καρδιακού ποιητή Γιάννη Ρίτσου και του μαθητή του ποιητή κ.Γαβρίλη Ιστικόπουλου, με τη συμμετοχή και σε αποδοση κειμένων και σε καρδιακή ζέση απο τις στηριγμούς του επι της τραπέζης κυρίες Αναστασία Μπαξεβάνη και Φαρφιρή Σωτήρχου. με το ταξείδεμα απο την μοναδική φωνή του κ.Σταύρου Νιφοράτου και με την πενιά του μικρού μας φίλου Αθανασίου-Νικολάου θεοδ.Σκανδάλη!...αν δεν ησουν εκει πως να στο μεταδώσω...δεν μπορώ...αλλα το μόνο που ξέρω ότι άξιζε τον χρόνο που αποδώσαμε σ'αυτη την καλλιτεχνικά ποιητική και ποιητικά καλλιτεχνική βραδυά!
και σε αλλα με υγεία!
ευχαριστούμε όλους που ηλθαν αλλά και οσους τους συνοδευσαν παρέα...ακομη και το τραπέζη μετά ηταν "σχολή" και όχι απλά σχόλη!
ομορφία αλλο πράγμα...
+π.Ιερόθεος


Δεν υπάρχουν σχόλια: