Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

όλοι μας ΓΈΛΑΣΑΝ

  Στις δύσκολες μέρες που διερχομαστε οι Ελλήνες δεν εχουμε απο που να πιαστούμε~~!!!
  όλοι μας ΓΈΛΑΣΑΝ:
  οι σύμμαχοι, αυτοί ειναι οι χειρότεροι που μας εμπαίζουν χρόνια τώρα καθαρά για τα δικά τους συμφέροντα κάνουν οποιαδήποτε κίνηση...
  οι εταίροι μας, στους οργανισμούς ευρωπαϊκούς και μη απλά κανουν ότι κανει ο ψυχοθεραπευτής μας, μας συμπαρίστανται μόνον την ώρα της 'εμμισθης θεραοευτικής διαδιοκασίας και μετα ταύτα κανουν απλά οτι δεν μας ξέρουν!
  οι πολιτικοί, απλά θηριομαχούν για τα μάτια του κόσμου ενώ συνήθως συναγελάζονται μη έχοντας καμμία διαφορά πολιτικής αφού ειναι οι "yes, sir" της υπόθεσης, όποιος και να ειναι πάνω απλά χρώμα αλλάζει όπως οι ομάδες ποδοσφαίρου στην ουσία και η μπάλα και οι παίκτες ειναι ίδιοι ίσως και οι μεν εκ των δε χειροτεροι εις διαδοχήν τους.
  οι εκκλησιαστικοί, τραγικοί δημοσιοσχεσίτες καμμία σχέση με τον λαβωμένο και πονεμενο Ιησού δεν έχουν σχέση αφού ειναι κάτι σαν μετανεωτερικοί κοτζαμπάσηδες και πατερούληδες των εμπαθειών μας και οχι πνευματικοι πατέρες...
  οι στρατιωτικοί, αυτοί ειναι καραβανάδες που δεν εχουν πνοή και αγαπη για την πατρίδα αλλά διεκπαιρεωτές ενός επαγγελματικού κλάδου.
  πολλοί και άλλοι εχουν ευθύνες περισσές...αλλά μάλλον ήρθε ο καιρός να αποτινάξουμε τα κόμπλεξ και τα δυσκολα σημεία που έχουμε και να ενωθούμε για κάνουμε την πατρίδα μας ισχυρά και βεβαία και κηρίαρχο μέσα στην εδαφική της ακεραιότητα.
πρέπει να παραδώσουμε την πατρίδα μας όχι καμμένη γη στους επόμενους και φυσικα όχι με μικρότερες συνοριακές γραμμές.
  Δεν είμαστε εχθρικοί για κανεναν αλλά δεν εκχωρούμε σπιθαμή της ιεράς γης μας σε κανεναν!είτε το θέλουν είτε όχι εδω ειναι των Ελλήνων η γη και αυτοί θα συνεχίζουν να ζουν εδώ.
  Ψηλά το κεφάλι!
  μην είμαστε ηττοπαθείς σε καμμία περίπτωση αδελφοι μου!

Κρανίδι 27η Ιανουαρίου 2019,
Αρχιμαδρίτης Ιερόθεος Λουμουσιώτης,
Ιεροκήρυξ της ι.Μητρ.Ύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: