Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

μουσουλμανική αγάπη!!!

Το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι απο το ωραιο και πολυ προσεκτικο μπλογκ το hamomilaki που τόσο καιρό-να μην πω χρόνια- το παρακολουθώ και δεν έχει ποτέ εκτραπεί...αγαπα τα παιδια διδασκοντας τους ήθος και γνώσεις μ ο ν α δ ι κ έ ς αλλά ιδιαιτέρως ασχολείται με την καλλιεργεια των γονεών! και εχει απόλυτο δίκιο!
παπα-Ιερόθεος

30χρονη μητέρα δολοφονήθηκε, επειδή γέννησε για 3η φορά κορίτσι
Αφγανιστάν:
Μια 30χρονη δολοφονήθηκε από τον σύζυγο και την πεθερά της επειδή έκανε για τρίτη φορά κορίτσι.

... περίπου το 25% υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση.
Μια Αφγανή έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου και της πεθεράς της, οι οποίοι την έπνιξαν επειδή έκανε για τρίτη φορά κορίτσι, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της αστυνομίας.
«Η Στόρεϊ, μια 30χρονη μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της και την πεθερά της σε ένα απομακρυσμένο χωριό στην περιοχή Καναμπάντ της επαρχίας Κουντούζ», δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σαγιέντ Σαρουάρ Χουσεϊνι.
Όπως είπε ο ίδιος, «ο σύζυγός της της είχε πει ότι αν γεννούσε πάλι κορίτσι θα την σκότωνε» .
Η γυναίκα γέννησε το τρίτο της κορίτσι πριν από τρεις μήνες.
«Συλλάβαμε την πεθερά της Στόρεϊ και αναζητούμε τον σύζυγό της, ο οποίος διαφεύγει», είπε ο Χουσεϊνι.
Τον περασμένο μήνα, μια έφηβη διασώθηκε από την αστυνομία στην γειτονική επαρχία Μπαγκλάν μετά τον βασανισμό της από τα πεθερικά της και την κράτησή της επί έξι μήνες μέσα σε μια τουαλέτα επειδή αρνούνταν να εκπορνευθεί.
Οι ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν επανειλημμένως εκφράσει ανησυχίες για την μεταχείριση των γυναικών στην αφγανική κοινωνία.
Έκθεση των Ηνωμένων Εθνών του 2010 αναφέρει ότι σχεδόν το ένα τρίτο όλων των γυναικών στο Αφγανιστάν εκτίθενται σε κάποιον βαθμό σωματικής και ψυχολογικής βίας και ότι περίπου το 25% υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση.
www.
kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://hamomilaki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: