Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

σχολιο επι σχολίου

http://modern-father.blogspot.com
. .Θεολογία, κοινωνία και άνθρωπος στην εποχή μας! εκκλησία, σύναξη και πίστη στο Χριστό! αγάπη, πόνος και σκέψη για σύγχρονα θέματα..................................................................................Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα με την ονομασία Modern Father http://modern-father.blogspot.com/2009/09/blog-post_20.html του πατρός Ιεροθέου Λουμουσιώτη, διακόνου της μητροπόλεως Ύδρας εν Κρανιδίω για να διαβάσουμε το άρθρο του (όπως μας παρακαλούσε στο e-mail που μας έστειλε στις 20/9/2009) και το οποίο αναδημοσιεύσαμε στο δικό μας blog, το μάτι μας έπεσε επάνω αριστερά στη στήλη με τα αγαπημένα του blog που προφανώς συστήνει στους επισκέπτες να τα επισκέπτονται και να τα διαβάζουν...Κάνοντας κλικ στο πρώτο του φέϊβορ blog με την ονομασία «Το χαμομηλάκι», έκπληκτοι είδαμε τις τελευταίες αναφορές του σε ασέλγειες και ασελγούς σε παιδεραστίες και παιδεραστές και πιο κάτω διάφορες διευθύνσεις ιστοσελίδων με αναφορές προφανώς σε θέματα παιδεραστίας και άλλες παρά φύση ανθρώπινες δραστηριότητες στην αγγλική γλώσσα γραμμένες...Επειδή τα αγγλικά μας δεν είναι και τόσο καλά, θέλουμε να ρωτήσουμε τον π. Ιερόθεο ποιος είναι ο λόγος που ενέταξε το εν λόγω blog στα αγαπημένα του και μάλιστα τοποθετημένο στην πρώτη θέση….
Όσο για το ποζάρισμα και το μπούτι της αναγνώστριάς σας (Φώτο) πατήρ Ιερόθεε Λουμουσιώτη, τι μπούτι είναι αυτό (!) Παναγία μου κολαστήκαμε…...Έτσι εξηγείτε η ονομασία της ιστοσελίδας σας και η υπογραφή στα άρθρα σας ( modern father ) π. Ιερόθεε Λουμουσιώτη. Να είσαστε καλά και σ’ ανώτερα…..ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΜΑΛΙΤΗΣ
το σχόλιο σας το οποιο και καναμε λαδί...δεν μπορώ να κατανοησω τι θελει να πει...και εγω να σας πω που εψαξα το μπλογκ μου δεν βρηκα την φωτο στα μπλογκ που συστηνω...να του ευχηθω να προσεχει τα δικα του ματια διοτι είναι οι θυρήδες δια τις οποίες εισέρχεται ο πειρασμός...οσο για το οτι κολαστηκατε καντε μια βολτα στην πατριδα σας το καλοκαιρι και θα πρεπει να πατε στις αδερες!
modern father

Δεν υπάρχουν σχόλια: