Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

φθάνει πια! νο 1

Είναι τραγική η αγνωμοσύνη των νεοελλήνων...είναι δυστυχώς ασθένεια αλτσχάιμερ πανελλήνιας εμβέλειας, πως ξεχνάμε ότι οι εκκλησιαστικοι διάκονοι όλων των βαθμών και εκκλησιασιαστικών λειτουργιών ωφέλησαν και ωφελούν τον τόπο!
Γιατί δυστυχώς πολλοί λέγουν ότι πρόβλημα στα δημοσιονομικά είναι τα εκκλησιαστικά πρόσωπα? οι μισθοί των ιερέων και των εκκλησιαστικών υπαλλήλων είναι ικανά να εξωθήσουν σε πτώχευση τα ελληνικά δημοσιονομικά πράγματα!?!?!?
Φαντάζει υπερβολικό...είναι πραγματικότητα ότι πολλοί θέλουν μια Ελλάδα απορφανισμένη από εκκλησιαστικές διακονίες αλλά όμως δεν το λέγουν ευθέως! θέλουν να φύγουν απο τη μέση οι παπάδες που είναι ανεξάρτητοι και ανεξέλεγκτοι αφού δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά "θρησκευτικοί" (σωστότερος ο όρος εκκλησιαστικοί) λειτουργοί για να μπορέσουν να διαλύσουν την χώρα μας!
Μια χώρα με παράδοση και ιστορία συνέχειας και συναλληλίας Εκκλησίας και Εθνους, δεν μπορεί να ζει χωρίς ιερείς...και αν το θέλουν να μας εξαθλιώσουν δεν χρειζεται υπόγειος και λάσπης πόλεμος αλλά ευθείες κουβέντες και έχει ο Θεός για εμάς τους λειτουργούς του! ξέρουμε και μπορούμε να επιβιώσουμε, έχουμε περάσει και πιο δύσκολα σε ιστορικές στιγμές και δεν εμφανιστήκαμε ως θεσμός χθες!δεν είμαστε φερτοί και νεοφερμένοι αλλά είμαστε σαρξ εκ της σαρκός αυτής της πενομένης και πονεμένης πατρίδος!
Ας μην ξεχνάμε ότι δεν εφίσθημεν ούτε κόπων ούτε βασάνων είχαμε πολεμούντες ιερείς τον παπα-Φλέσσας και τον παπα-Αρσένη απο το Κρανίδι μας αλλά και μάρτυρες όπως τον Αθανασιο Διάκο! άρα έχουμε μάθει να θυσιαζόμαστε έστω και σε άλλους βωμούς πιο ακάθαρτους και πιο ύπουλους που ξεπλένουν τα εθνικά πανιά και δεν τα βάφουν με το αίμα το δικό τους αλλά με το αίμα άλλων!
Δεν μπορεί να θυσιαζόμαστε όλοι εμεις που αποτελούμε τον λαό και οι κηφήνες και αντι-παραγωγικοί (δικός τους ο όρος τους τον επιστρέφουμε) βο(((υ)))λευτές μας να επιβουλεύονται τα διακαιώματα μας και την ελευθερία μας!
Ως εδώ και μη παρ' εκεί! ¨

modern-father

2 σχόλια:

Αναστάσιος είπε...

Επί τη εορτή σας τα χρόνια σας τα Ιερατικά πολλά και ευλογημένα υπό του Τριαδικού Θεού.

Modern Father είπε...

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες ΣΑς!ο Αγιος μου πρωτεπίσκοπος των Αθηνων Αρχιθύτης Κυρίου του Θεού ημών όσιος Ιερόθεος να σκεπάζει και να ευλογεί πλουσίως Υμάς! Σας παρακολουθούμεν με ενδιαφέρον πάντα!
παπα-Ιερόθεος