Σάββατο, 16 Αυγούστου 2014

εν εξελίξει ...η ζωη φερνει αλλαγες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ Ι.ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ 2014

εν εξελίξει ...η ζωη φερνει αλλαγες

Κυριακή 17η Αυγούστου, Κυριακή, θ.λ. 7-10 π.μ. εις ι.Ν.Ε.Θ.Πορτο Χελίου.
Παρασκευή 22α Αυγούστου, 7.30 μ.μ. μεγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετα Αρτοκλασίας εις το εορτάζον εξωκκλήσιον της Ενορίας μας, την "ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΝ" Βερβερόντας.
Σαββάτο 23η Αυγούστου, απο τις 7 εως τις 9.40 περίπου π.μ. θα τελεσθεί ο όρθρος και η πανηγυρική θ.Λειτουργία εις το Παρεκκλήσιον της Παναγίτσας μας στη Βερβερόντα.
Κυριακή 24η Αυγούστου, θ.λ. εις ι.Ν.Ε.της Θ.Πορτο Χελίου.
Τρίτη 26η Αυγούστου, θ.λ. εις τον ίδιον ναόν, 7-9 π.μ. και το Εσπέρας ο εσπερινός του Αγιου Φανουρίου στις 7.30 μ.μ. στην Ευαγγελίστριαν Πορτο Χελιου, οπου θα διαβασθουν και οι προσφερόμενες στον Αγιο, φανουρόπιτες.
Τετάρτη 27η Αυγούστου, θ.λ. εις τον ως ανω ναον, επι τη Μνημη του Νεοφανους Αγίου(στο περας της θ.λ. θα διαβαστουν και οι πιτες του Αγιου).
Πέμπτη 28η Αυγούστου, ο μεγας Πανηγυρικός Εσπερινός θα τελεσθεί στο Κρανίδι, στον ιερο Μητροπολιτικο Ναο του Τιμιου Προδρόμου στις 7 μ.μ. χοροστατουντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κυρίου Καλλινίκου τη κανονικη αδεια αλλα και προτροπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολιτου μας πατρός ΕΦΡΑΙΜ.
Παρασκευη 29η Αυγούστου, θα τελεσουμε τον όρθρο και την πανηγυρικη θ.λ. εις Ι.Μητροπολιτικον Ναόν Τιμιου Προδρομου Κρανιδίου.

Κυριακή 31η Αυγούστου, όρθρος και θ.λ. εις τον Ναόν μας και το απογευμα στις 7.30 θα τελεσουμε τον Εσπερινό της Ινδίκτου και εν συνεχεια ο Αγιασμός της Πρωτης του Νέου Εκκλησιαστικού Έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: