Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Λειτουργική Διακονια ημίσεως μηνός Σεπτεμβρίου 2016






Ierotheos Ioannou Loumousiotis
Μόλις τώρα ·


Λειτουργική Διακονια ημίσεως μηνός Σεπτεμβρίου 2016
2 Σεπτεμβριου στον ιερο Μητροπολιτικο Ναό τιμίου Προδρόμου θα τελεσθει θεια λειτουργια παρουσια του τιμιου Λειψάνου του ιερου Νεκταρίου επισκοπου Πενταπόλεως και τις 10 π.μ. θα αναχωρησει το τιμιο Λειψανο δια την Αιγιναν.
το βραδυ στις 8.30 μ.μ. θα αρχισει η ακολουθια του εσπερινου, ορθρου και της θειας Λειτουργίας επι τη ανακομιδεί των ιερων Λειψάνων του αγιου μας Νεκταρίου εις τον ιερόν Ναόν αγιου Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως που ανηκει εις τον ι.Ν.Μεταμορφώσεως Κρανιδίου και τον περιποιειται η οικογενεια Αδριανού Κουρμπούζου.
3 Σεπτεμβρίου εσπέρας μετα τις 6 μ.μ. θα συμμετασχουμε στον πανηγυρικόν εορτασμόν του παρεκκλησίου της Αγιας Ερμιονης εις τον λόφον της Ερμιονης που ανηκει εις τον ιεραν Μονήν Προφήτου Ηλιού Βιλλίων.
4 Σεπτεμβρίου ε.ε. 7-10 π.μ. θα τελεσουμε ολας τας προβλεπομένας ακολουθίας και την πανηγυρικην θ.λειτουργίαν επι τη μνημη της αγίας Ερμιόνης.
7 Σεπτεμβριου ε.ε. εις τας 6 μ.μ. θα τελεσουμε τον πανηγυρικο εσπερινο εις τον ιερον Ναόν Γενεθλίου της Θεοτόκου Γρίμιας και την παρακλησιν εν συνεχεια της Θεοτόκου.
8 Σεπτεμβρίου ε.ε. εις τας 7 και εν συνεχεια θε τελεσουμε τον ορθρον και την πανηγυρικων θ.λειτουργίαν.
10 Σεπτεμβρίου ε.ε. θα τελεσουμε την θεία λειτουργία εις τον ι.ν.Παμμεγίστων Ταξιαρχών Φούρνων.
11 Σεπτεμβρίου ε.ε. όρθρος και θεια λειτουργία εις τον ιερον Ναόν Μεταμορφώσεως του Κυρίου Κρανιδίου.
14 Σεπτεμβρίου ε.ε. όρθρος και πανηγυρικη θεια λειτουργία με τελεση αγιασμου ενδιάμεσα επι τη εορτη της Υψωσεως του τιμιου Σταυρού στις 7 π.μ. ώρα ενάρξεως.
15 Σεπτεμβρίου ε.ε. θα συμμετασχουμε εις την εορτη του πατρός Γκικα Παπαδημητρίου εις τον ι.Ν.Εισοδίων της Θεοτόκου επι τη μνήμη του αγιου Νικήτα του μεγαλομάρτυρος.
συν Θεώ,
+π.Ιερόθεος

Δεν υπάρχουν σχόλια: