Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
απο την ανυπαρξία της αμαρτίας ο Κύριος μας με την Ανάσταση Του μας οδηγεί στην υπαρξιακή συμφιλίωση με τον εχθρό μας, με τον αδικήσαντα μας, με τον διαφορετικό, τον αλλόγλωσσο, τον αλλιώτικο και καθε ξένο!
για να ξενίσουμε τον Φωτοδότη Κύριο μας πρέπει να δοκιμάσουμε την αγάπη μας σε όλους τους άλλους, να αγαπήσουμε τον καθέναν για να αινέσουμε αγαπητικά τον Έναν!
η ύπαρξις μας αλλάζει αφού καεί στο καμινι των πειρασμών, αφού ανθέξει την δίωξη μας απο τους καλοβολεμένους "χριστιανούς", αφού μας αφήσει μόνους και έρημους εκείνος που πρίν μας αγαπούσε και μας προιμοδοτούσε με την αγάπη του ο κάθε άγνωστος τότε μόνον τότε θα γίνει μοναδική συνάντηση πεφωτισμένου και ολοσκότεινου, το φως θα συναντήσει το σκοτάδι και εμεις θα αλλάξουμε...ας ζήσουμε αυτή την Αλλαγή!
Χριστός Ανέστη!
Χρονια καλά σε όλους!

modern father

4 σχόλια:

Αναστάσιος είπε...

Όντως ηγέρθη ο Κύριος

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΓΕΡΟΝΤΑ!!! ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΛΑΜΠΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ!!!

ΠΑΤΗΡ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ

Modern Father είπε...

και όφθει Σιμωνι...τελευταίως όφθει καμεί εν εκκλησία κατα την γλυκιά βραδιά της αναστασέως Του!χρονια καλά και πολλά αγαπητέ Αναστασιε!έτη πολλά και για την εορτή Σας!

Modern Father είπε...

ευχαριστώ πολύ πάτερ μου Πέτρε και αγία Πρεσβυτέρα!κάθε καλό να έχετε!

Δεκαετία μνήμης Ιεροθέου Αρχιερέως

Δέκα μετά την προς Κύριον εκδημίαν του Μακαρίου και Πολυαγαπημένου Πατρός και Αοιδήμου Ποιμενάρχου κάποτε Μητροπολίτου Υδρας κυρού Ιεροθέο...