Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Αγιος Αιμιλιανος 2014

Πανήγυρις ιερου Παρεκκλησίου αγιου Αιμιλιανου της ενορίας μας του Πορτο Χελιου.

  Στις 17 Ιουλίου 2014 και περι ώραν 19.30 τελέσαμε την ακολουθία του πανηγυρικου εσπερινου μετα αρτοκλασίας και θείου κηρυγματος εκφωνηθεντος υπο του πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π.Χρυσοστόμου Παπουλέση, ευλαβους κληρικού και ευστοχωτάτου κήρυκος του Λόγου του Θεού, Ιεροκήρυκος της ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και με την ευλαβική συμμετοχή των πατέρων: αρχιμανδρίτου π.Θεοδώρου Θεοδοσίου, προϊσταμένου του ιστορικου Ι.ΝαουΥπαπαντής του Κυρίου Υδρας και πρεσβυτέρου π.Ιωαννου Γκιώνη, προϊσταμένου του ι.Ναού αγιας Ζώνης Νέας Τίρυνθας.Τους οποίους και ευχαριστουμε για την συμπροσευχη τους. οπως ευχαριστουμε επίσης και τους ευλαβεις προσκηνυτας και τους ιεροψάλτας μας και επιτρόπους και νεωκόρους του μεγαλου Αγίου μας προστατου της νεότητος της Ενορίας μας!

  Στις 18 Ιουλίου ε.ε. και περι ώραν 7.15 πρωινήν ήρχισε η ακολουθία του όρθρου και η πανηγυρική θεια Λειτουργία στο πέρας της οποίας η ακολουθία του μικρού αγιασμού προεξάρχοντος του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρεσβυτέρου π.Κωνσταντίνου Σέρρου, προϊσταμένου του ι.Ναού αγίας Τριάδος Ναυπλίου.

  Το εσπέρας της αυτής ημέρας στις 7.30 τελέσθηκε η ακολουθία  της ιεράς Παρακλήσεωςτου Αγίου μας υπο του προσωρινού εφημερίου-Ιεροκήρυκος του Ναού μας π.Ιεροθέου Λουμουσιώτη.

Ο Αγιος να σκέπει και να ευλογεί απαντας.


Εκ της Ι.Ενορίας Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτο Χελιου







































Δεν υπάρχουν σχόλια: