Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ Ι.ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ Ι.ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΝ 2014
 καλή Παναγιά Αδελφοί μου Χριστιανοί!

Παρασκευή 1η Αυγούστου ε.ε., στις 7 μ.μ. ο μικρός Αγιασμός του μηνα και εν συνεχεια στις 7.30 μ.μ. Εσπερινός και ιερά Παράκλησις της Θεομήτορος.
Σαββάτο 2α Αυγούστου, στις 6 μ.μ. πανηγυρικός Αναστάσιμος Εσπερινός και 7.30 θα ευρεθώμεν μετα του επισκόπου μας Μητρ.Υδρας πατρός ΕΦΡΑΙΜ στο θεμελιο λίθο του οσίου Εφραίμ της Νέας Μάκρης εν Ερμιόνη.
Κυριακή 3η Αυγούστου ε.ε., στις 7 με 10 π.μ. Κυριακάτικη Λειτουργικής Σύναξις των Ορθοδόξων Χριστιανών εν τω Ι.Ναώ Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτο Χελίου ιερουργούντος και κηρυσσοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών Μητροπολιτου Υδρας πατρός ΕΦΡΑΙΜ (ελατε να παρουμε την ευχή του Σεβασμιωτάτου.) και το εσπέρας στις 7.30 μ.μ. εσπερινός και ιερα Παράκλησις.

Καθημερινα εκτός Σαββάτου και παραμονής της Αγιας του Χριστου Μεταμορφώσεως, θα τελούνται ιερές Παρακλήσεις προς την Θεοτόκον στις 7.30 μ.μ..
Τρίτη 5η Αυγούστου ε.ε., στις 7-9.15 π.μ. θα τελεσθεί θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό μας και το εσπέρας θα τελεσουμε τον πανηγυρικό εσπερινό στον εορτάζοντα ι.ναό της Μεταμορφώσεως του Κυρίου(«Χριστό») Κρανιδίου στις 7 μ.μ.

Τετάρτη 6η Αυγουστου ε.ε., στις 7-10 π.μ. θα τελεσθεί η εόρτιος και πανηγυρική θεία Λειτουργία στον ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτο Χελίου και το εσπέρας κανονικώς στις 7.30 μ.μ. η ιερά Παράκλησις της Παναγιάς.

Κυριακή 10η Αυγούστου ε.ε., στις 7 - 10 π.μ. θ.λ. εις ι.Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτοκου Πορτο Χελίου. 
 Δευτέρα 11η Αυγούστου ε.ε., στις 7.30 με 9.30 π.μ. θα τελεσθεί η θ.λ. εις ι.Ναόν Αγιου Φανουρίου, εις Apollon Beach, τη κανονική αδεια του εφημεριου της Ενορίας που ανήκει το παρεκκλήσιον και στις 10.30 εις τον ιερο Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτο Χελιου θα εξομολογήσει ο π.Χριστοφόρος Καραβιας απο τις 10.30 π.μ..
Τετάρτη 13η Αυγούστου ε.ε. θα τελεσθεί η θ.λ. εις το εξωκκλήσιον της Παναγίτσας Βερβερόντας και πρωτα ο κυριος ημών θα τελεσθεί και η τελευταια Παράκλησις της Θεοτόκου για εφέτος 2014.
Πέμπτη 14η Αυγούστου ε.ε., στις 7-9.30 π.μ. θα τελεσθεί η θ.λ. εις ι.Ν.Ευαγγελιστρίας, στις 10.00 π.μ. στον ναό μας θα εξομολογεί ο π.Γκίκας Παπαδημητρίου και το εσπέρας στις 9.15 μ.μ. θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Κοιμήσεως της Παναγνου Μητρός ημων στην Ενορία μας. (ενωρίτερα ο εφημεριος μας και Ιεροκηρυξ της Μητροπόλεως μας θα λαβει μερος και θα κηρύξη τον Θ.Λόγον εις την πανηγυρίζουσαν Μονήν της Κοιλάδος)

Παρασκευή 15η Αυγούστου, ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, θα τελεσθει στις 7 με 10.00 π.μ. ο όρθρος και η Πανηγυρική θ.Λειτουργία στον Ι.Ν.Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτο Χελίου και το εσπέρας στις 6.00 θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός του επαύριον εορταζομένου Αγιου Γερασίμου του εν Κεφαλληνία.

Σαββάτο 16η Αυγούστου, θ.λ. 7 - 9.30 π.μ. εις ι.Ν.Ευαγγ. της Θεοτόκου Πορτο Χελίου.
Κυριακή 17η Αυγούστου, Κυριακή, θ.λ. 7-10 π.μ. εις ι.Ν.Ε.Θ.Πορτο Χελίου.
Παρασκευή 22α Αυγούστου, 7.30 μ.μ. μεγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετα Αρτοκλασίας εις το εορτάζον εξωκκλήσιον της Ενορίας μας, την "ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΝ" Βερβερόντας.
Σαββάτο 23η Αυγούστου, απο τις 7 εως τις 9.40 περίπου π.μ. θα τελεσθεί ο όρθρος και η πανηγυρική θ.Λειτουργία εις το Παρεκκλήσιον της Παναγίτσας μας στη Βερβερόντα.
Κυριακή 24η Αυγούστου, θ.λ. εις ι.Ν.Ε.της Θ.Πορτο Χελίου.
Τρίτη 26η Αυγούστου, θ.λ. εις τον ίδιον ναόν, 7-9 π.μ. και το Εσπέρας ο εσπερινός του Αγιου Φανουρίου στις 7.30 μ.μ. στην Ευαγγελίστριαν Πορτο Χελιου, οπου θα διαβασθουν και οι προσφερόμενες στον Αγιο, φανουρόπιτες.
Τετάρτη 27η Αυγούστου, θ.λ. εις τον ως ανω ναον, επι τη Μνημη του Νεοφανους Αγίου(στο περας της θ.λ. θα διαβαστουν και οι πιτες του Αγιου).
Πέμπτη 28η Αυγούστου, ο μεγας Πανηγυρικός Εσπερινός θα τελεσθεί στο Κρανίδι, στον ιερο Μητροπολιτικο Ναο του Τιμιου Προδρόμου στις 7 μ.μ. χοροστατουντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου κυρίου Καλλινίκου τη κανονικη αδεια αλλα και προτροπη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολιτου μας πατρός ΕΦΡΑΙΜ.
Παρασκευη 29η Αυγούστου, θα τελεσουμε τον όρθρο και την πανηγυρικη θ.λ. εις ι.Ν.Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτοχελίου, στις 7-9 π.μ..
Εκ του Ι.Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεκαετία μνήμης Ιεροθέου Αρχιερέως

Δέκα μετά την προς Κύριον εκδημίαν του Μακαρίου και Πολυαγαπημένου Πατρός και Αοιδήμου Ποιμενάρχου κάποτε Μητροπολίτου Υδρας κυρού Ιεροθέο...