Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Ο Συμπατριώτης μας Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Χίου

Ο Συμπατριώτης μας Σεβασμιώτατος Μητροπολιτης Χίου, Ψαρρών και Οιννουσών και υπέρτιμος και έξαρχος πασης Αιολίδος -αν δεν κάνω λάθος-, κυρός ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΩΝ τιμάται δι' εκδηλώσεως έστω και προχείρου οπως θα είναι αυτή μετα απο 52 χρονια.

εχει τιμηθεί με μια προτομή καλλιτεχνικη αλλα βαλμένη σε λάθος σημείο κατ'εμε και ας ηταν η γειτονια του γιατι ειναι απέναντι απο ενα φροντησριο και εχει γινει grafiti style η προτομή του Επισκόπου Παντελεήμονος του εκ Κρανιδίου το πρωτον της Δημαρχίας Καμιζή Αημητρίου, του Ιατρού.

και τιμαται σημερα υπο των ανθρωπων του λαογραφικού μουσείου τη πρωτοβουλία της Προεδρου αυτού του Κέντρου -στο Κρανιδι την πατρίδα του Επισκόπου-της κυρίας Παλυβου. 

θα ομιλήσει ο Γεροντας τεως Αρχιερατικος Επίτροπος Κρανιδίου αιδεσιμώτατος π.Γκίκας Παπαδημητρίου και εις εκ Κρανιδιου ελκων την καταγωγη προσωρινος εφημεριος της Ι.Μητροπόλεως Υδρας εν Πορτο Χελίω, π.Ιερόθεος.

απαντες ειστε καλεσμένοι του Λαογραφικου Κέντρου Κρανιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεκαετία μνήμης Ιεροθέου Αρχιερέως

Δέκα μετά την προς Κύριον εκδημίαν του Μακαρίου και Πολυαγαπημένου Πατρός και Αοιδήμου Ποιμενάρχου κάποτε Μητροπολίτου Υδρας κυρού Ιεροθέο...