Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

μετα τα πολλά του Λονδίνου χτυπήματα



με λυπεί ιδιαίτατα το γεγονός στο Λονδίνο, και για εναν επιπλέον λόγω σε αποσταση αναπνοής απο το χτύπημα δουλευεουν μερικα ελληνόπουλα και μαζι και ο αδελφός μου!
με καίει το γεγονός οτι αυξάνονται τα χτυπήματα!!!!εχει ονομα και επώνυμο η

επίθεση!ειναι ισλαμιστική (και όχι ισλαμική-δεν μπορώ να βαλω ολους τους μουσουλμάνους στο ίδιο τσουβάλι) και συνάμα τζιχαντιστική επίθεση!!!!ναι ειναι ακραίοι...αλλά πως κάποιοι ακραίοι αφαιρούν ζωές ανεξέλεγκτα?
τις πταίει? καποιος ειναι υπεύθυνος...η Ευρώπη ως λαοί ίσως δεν φταίμε αλλά ως κυβερνήσεις έχουμε ευθύνη οταν στρεφόμεθα εναντίον όλων των αλών της μέσης Ανατολής δια πολεμικών συράξεων και δια κατακτήσεως εδαφών δήθεν εναντίον τρομοκρατών, δεν πολεμάς την τρομοκρατία με τρομοκρατία, ούτε τη βία με βία. Γιατί γεννάται δι αυτού του πολέμου νέος κυκλος αίματος. ειναι αθώων αίμα...αυτά τα παιδια κάποιοι τα μεγάλωσαν και τους είπαν ότι ειναι άγιο πράγμα να παίρνεις τις ζωές απίστων...μα αυτό δεν πρέπει να μας κανει να κανουμε παρόμοια άν όχι πιο μεγάλα εγκλήματα!
πρεέπι να βρούμε φιλειρηνική και οργανωμένη λύση!όχι άλλο αθώο αίμα, και αθώο αίμα είναι και εκεινα που σκοτώνονται τα πρόσωπα χριστιανοί ή μουσουλμάνοι, όλοι μεσα στην αδικία του παρόντος κόσμου υφίστανται!
κανεις δεν μπορεί να βρει τον παράδεισο όταν τον θέλει για ιδία χρήσιν και προσπαθεί να τον στερησει από τον άλλον, αυτός δεν ειναι παράδεισος ειναι μια κόλαση που μας την παρουσιάζουν καλοφτιαγμένη, αλλα και καλοφτιαγμένη δεν παύει να είναι κόλαση~!
ο Θεός να αναπαύσει και να συγχωρήσει όσους αγνοούν την αλήθεια ότι ο παράδεισος δεν ειναι προσωπικός αλλά ειναι κοινωνικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια: