Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!μην χαθει...

εκφράζουν τις πιο δυναμικές τάσεις της κοινωνίας....

Συγκλονιστικά στοιχεία για το διαδίκτυο...


Αναδημοσίευση απο
PRESS-GR.blogspot.com

Τι δείχνει η μεγάλη έρευνα για τους bloggers: Δεν βλέπουν τηλεόραση, δεν εμπιστεύονται τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, δεν είναι ικανοποημένοι από τον τρόπο λειτουργίας της δημοκρατίας, ψηφίζουν κυρίως τον "κανένα" και εκφράζουν τις πιο δυναμικές τάσεις της κοινωνίας....



Συγκλονιστικά στοιχεία για το διαδίκτυο προκύπτουν από την έρευνα που πραγματοποίησε η έγκυρη εταιρεία μετρήσεων V.PRC για λογαριασμό του πολιτικού περιοδικού Mοnthly Review και παρουσιάζεται σήμερα.


Η έρευνα έγινε σε ένα μεγάλο δείγμα bloggers και σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων προκύπτει ότι το κοινό αυτό:


-είναι κατ' αρχάς πολύ δυναμικό, διαμορφώνει κοινή άποψη και αποτελείται κυρίως από νέες ηλικίες με έντονο ενδιαφέρον για τα δημόσια πράγματα.


-δεν εμπιστεύεται τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης σε ποσοστό 91%.


-δεν είναι ικανοποιημένο από τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα σε ποσοστό 85%.


-δεν βλέπει τηλεόραση σε συντριπτικό ποσοστό. Για την ενημέρωσή του επιλέγει το διαδίκτυο σε ποσοστό 91%, το ραδιόφωνο 42%, τις εφημερίδες 37% και την τηλεόραση μόλις το 31%.


-οι εφημερίδες που διαβάζει περισσότερο είναι η "Ελευθεροτυπία" και η "Καθημερινή".


-σε πολύ μεγάλο ποσοστό θεωρεί ότι τηρείται η δεοντολογία στο διαδίκτυο.-μόνο το 4% έχει κερδίσει χρήματα μέσω του διαδικτύου.


-πολιτικά στρέφεται το 24% στον ΣΥΡΙΖΑ, το 9% στο ΠΑΣΟΚ, σε χαμηλότερα ποσοστά στα άλλα κόμματα και περίπου το 32% δεν προτιμά κανένα από τα υπάρχοντα σχήματα και επιλέγει το "κανένα".


Αυτή είναι και η ισχυρότερη τάση...
http://eyaggelistria.blogspot.com/


επειδή είμαστε και εμείς στη γενιά των νέων "ιστολόγων"(bloggers) διαδικτυακών τόπων...συμφωνώ απόλυτα...από τον ελεύθερο χώρο του διαδικτύου ενημερωνόμαστε...διαβάζουμε όταν χρειαστεί Καθημερινή, Ελευθεροτυπία, Βήμα, Νέα (on – line) ...και ότι γραπτό πέσει στα χέρια μας (ή μάλλον βρεθεί ενώπιον των οφθαλμών μας)!
απορίπτουμε τις σαθρες δομές της κοινωνικης διάρθρωσης (και ζητούμε αναδιάρθρωση)
και του κοινωνικού ιστού (ο οποίος χρειάζεται αξιοκρατική αναπροσαρμογή)...αντιδρούμε στην μαζική παρα - πληροφόρηση των μέσων μαζικης αποχαύνωσης(οι περισσότεροι τα ξερουν ως ενημέρωσης)!
δεν έχουμε κομματική ταυτότητα διότι το σύστημα και αριστερά και δεξιά και κέντρο είναι και παραμένει σύστημα!
άρα αντίσταση αδέλφια στη Νέα Εποχή που δεν θέλει τίποτα όρθιο, δεν θέλει τίποτα παραδοσιακό, τίποτα το εκ θεού δωσμένο! ξανά στις ρίζες μας διότι μονό αυτές μας τροφοδοτούν με το παρελθόν για να έχουμε δυναμικό παρόν και να υπάρχει για μας ένα σίγουρο μέλλον!

Μodern father

2 σχόλια:

-=IMAGINOS=- είπε...

Δεχτείτε σας παρακαλώ τα συγχαρητήρια μου για το blog σας και την προσπάθεια σας. Σας προσθέτω αμέσως στις διευθύνσεις μου.

Σας ευχαριστώ πολύ και την ευλογία σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΣΑΣ!