Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 'ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ αλλα και περί Γάμουτα περί γάμου εκφράζουν και τα δικά μας βιώματα και την δική μας μικρά εμπειρία τελέσεως των ιερών μυστηρίων της Εκκλησίας μας!
5 χρόνια τώρα μπορούμε και εμείς να πούμε αυτό που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής πατήρ ΝΙΚΟΛΑΟΣ λέει απερίφραστα... καλύτερα να έκαμαν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο παρά έναν θρησκευτικό γάμο!!!!!!!
διότι αυτός (*ο τελούμενος και παρα ανθρώπων βαρβαρικώς συν-τελούμενος) δεν είναι θρησκευτικός γάμος μα ένα μυστήριο σε εκτρωπή, ένα βίωμα διαβολικής συναφείας και συνεργίας και δεν μιλάμε για γάμο
εκκλησιαστικό αλλά για γάμο εκτός εκκλησιαστικής παραδόσεως αλλά μόνον γεγονός με ρύζι και κουφέτα, κρασιά και γλυκό, που είναι όλα "υποκατάστατα" της αληθινής εκζητήσεως σχέσεως Θεού και ανθρώπου και ζητήσεως της αναγκαίας ερωτικής σχέσεως των δύο ανθρώπων στα πλαίσια της σωφροσύνης και εν Χριστώ κοινωνίας δύο αδελφών που πορεύονται στην θέα του Θεού, στην θέα του Αθεάτου κάλλους της Ουρανίου Βασιλείας!

modern father

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα ο αγιος Μεσογαιας εχει χαρισμα λογου!προφανως θα εκπηγαζει και απο βιωμα!