Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Λειτουργική Διακονία μας απο 18 Μαρτίου έως 9η Απριλίου 2017

Λειτουργική Διακονία μας απο 18 Μαρτίου έως 9η Απριλίου 2017

Αυριο το πρωι 18η Μαρτίου θα ψαλλωμε ελλειψει ιεροψαλτου σε μια ενορια μας,

Το πρωι της Κυριακης της Σταυροπροσκηνυσεως 19 Μαρτίου 2017 θα λειτουργησουμε εις ι.ν.ΠαμμεγιστωνΤαξιαρχων Φουρνων στις 7 π.μ..
Το εσπερας της Κυριακης 19 Μαρτιου θα ομιλησουμε στον ι.Ν.Συνάξεως της Θεοτοκου Κρανιδίου (Άνω Παναγία) στις 18.00 μ.μ..
Παρασκευη 24 Μαρτιου ε.ε. θα συμπανηγυρησουμε εις τον ι.Ναον Ευαγγελισμου της Θεοτοκου Θερμησιας στις 7 μ.μ..
Την ημεραν του Ευαγγελισμου της Θεοτοκου θα πανηγυρησουμε στον εορταζοντα ιερο Ναο Ευαγγελιστριας Κοιλαδος στις 7 π.μ. και μετα θα παρακολουθησουμε την παρελαση και εκει και στην Πρωτευουσα της Ερμιονίδας, το Κρανιδι μας.
Σαββάτο εσπέρας 25η Μαρτίου ε.ε. θα συμπροσευχηθουμε και θα ομιλησουμε εις τον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναυπλίου 7 μ.μ..
Κυριακή Δ των Νηστειών, όρθρος και θεία Λειτουργία εις το Ναύπλιον , εις τον ιερό Ναό αγίου Γεωργίου και χειροτοία του Ευλαβεστάτου Διακόνου της ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος πατρός Ευαγγέλου Πολυχρονόπουλου.
το εσπέρας στις 5.30 μ.μ. εσπερινός και θείον κήρυγμα εις ι.Ναόν Ευαγγελισμου της Θεοτόκου Κοιλάδος με θέμα: "διαφορές θεολογικές ορθοδόξων και ρωμαικαθολικών χριστιανών".
Παρασκευή Πρωί 31 Μαρτίου ε.ε. όρθρος και Προηγιασμένα Δώρα εις ι.Ενορία Κοιλάδος, εσπέρας ακάθιστος ύμνος εις ι.Ναόν Ταξιαρχών Φούρνων και εν συνεχεία εις ετερον Ναόν για να κηρύξω τον θείον Λόγον!
Κυριακή Ε Νηστειών της Αγιας Μαρίας της Αιγυπτίας, όρθρος και θεία Λειτουργία εις ι.Ναόν Ταξιαρχών Φούρνων ιερουργούντος του Μητροπολίτου Ύδρας πατρός Εφραίμ.

Κυριακή των Βαίων, εις ι.Μητροπολιτικόν Ναόν Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου 7 π.μ..
εχει ο Θεός για την συνεχεια
+π.Ιεροθεος

Δεν υπάρχουν σχόλια: