Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

#δόξα_τω_Θεώ_πάντων_ένεκεν#

δοξα τω Θεώ...
γλυκοχαράζει τι όμορφη η χαραυγή και ημεις μη εχοντας ενοριακη κοινότητα αντικρυζουμε των Ουρανό των ουρανών και ευχαριστουμε τον Θεό των όλων που ανέστημεν απο στρωμνής αποχαυνώσεως και εχουμε και υγειαν -σχετικην- και νουν εις την θεσιν του και πολλα αλλα χαρίσματα!
δόξα τω Θεώ για την μανα μας...(τόσοι και αλλοι δεν την εχουν)
δόξα τω Θεώ για τον γεννητορα μας...(που και αν ειναι εις ηλικιαν κεκμηκός παρ'αυτης, αντεχει)
δόξα τω Θεώ για την Νεφέλη μας και τα υπόλοιπα ανιψια μας...(αν και ειναι μακρόθεν ημών, αλλά ας ειναι και εκει καλα ειναι...παντα θα μας λειπουν!αλλα αναγκαι του βίου τουτου)
δόξα τω Θεώ για την αδελφη μας!!!!!!!!!!!(τόσες φορές την είδαμε να σαρκώνει στη ζωή μας και να υποστασιοποιεί τον κατ'ανθρωπον φύλακα αγγελο μας, εις τας αναγκαίας χρείας και μη!)
δόξα τω Θεώ για τον αδελφο μας...(μας λειπει...δουλευει πολυ...δεν μιλάμε συχνα αλλα δεν παυει να ειναι μερος του εαυτου μας).
δοξα τω Θεώ για την νύμφη και τον γαμβρό μας, που αγαπουν τα αδελφια μας και ευχαριστω για οσα καλα προσφερουν στα ανιψακια μας τον Ιωάννη του Σταματίου, την Νεφέλη της Θεοδώρας και τα δυο που ειναι ονοματισθέντα αλλά "αβάφτιγα" ακόμα...
δόξα τω Θεώ για τους κληρικούς που εχουμε σχέση πνευματικη χρόνων αλλα και για κανα 2-3 νεώτερους που αγωνίζονται αλλά παλαιά...με τιμη και ευθύνη, η ιερατεία δεν ειναι θρονάκι τιμής αλλά ξεβόλεμα ατιμίας...αδελφοι μου συμπρεσβύτεροι και να μας λοιδωρούν και να μας παραθεώρούν ημεις εδραίοι στην διακονία μας@!
δόξα τω Θεώ, για τους κουμπάρους, την βαπτιστήρα μου, τον κολλητό μου, φίλους και φίλες παλαιούς απο το σχολείο μας...και ιδια δε το β δημοτικό ειναι στην καρδιά μου!!!!!
δοξα τω Θεώ και αφησα τελευταίο τον Ναό που είμαι διορισμένος απο 19 Μαρτίου 2006 έως σήμερα τον Καθεδρικό και Μητροπολιτκό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, ητο καθεδρικος του Επισκόπου Ερμιονίδος (Κάτω Ναχαγιέ-κατα το παρελθόν), ενας ναός συμβολο για τους Κρανιδιώτες που φιλοξενεί την ιερά εικόνα της "Φωνής του βωόντος εν τη ερημω", της φωνής που βοά προς μετάνοιαν, φωνάζει ξεχάστε το χθές, μην στηρίζεσθε στο παρών καθότι ήδη ειναι παρελθόν ανοιχθείτε στο αύριο!




ιερομόναχος Ιερόθεος
ο εκ Κρανιδίου


εν Κρανιδίω 28η μαρτίου 2017
αποστόλου Ηρωδίωνος και σίου Ιλαρίωνος του νέου

Δεν υπάρχουν σχόλια: