Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

πολιτικός λόγος με αφορμή της εξελίξεις!

"Όταν πεθαίνει βασιλιάς, μη χαίρεσαι λαουτζίκο.
Μη λες πως θάν΄ καλύτερος ο νυν από τον τέως
Πως θάναι το λυκόπουλο καλύτερο απ΄ τον λύκο.
Τότε μονάχα να χαρείς: αν θάναι ο τελευταίος
."
Κώστας Βάρναλης.


δεν πρέπει να χαρουμε που πέθανε οικεια βουλήσει ο "βασιλιάς" καθότι εστρεψε τους βουλευτες του πριν αποχωρησει να στρέψουν τα βέλη τους κατά της λογικής τους! πριν "πεθάνει" αποφάσισε να ελεγξει τις δυνάμεις του προς εξουσιασμό των βουλευτών του! που σαν πιόνια και εθελοτυφλα όργανα τον εψήφισαν και κανεις δεν αψήφισε την κομματικη πειθαρχια και δεν επαναστατησε κατα του αυτονοητου! τι μας ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης αφου θα φύγεις? τι μας ζητάς να σε στηρίξουμε αφου τα έκανες μούσκεμα?
δυστυχώς κανεις δεν προοιωνίζεται καλύτερος απο τον προκάτοχο του...ο πρωθυπουργός Παπαδήμος είναι τεχνοκράτης και εκλεκτός του ευρωπαικού προτεκτοράτου που θέλουν να μας αναδείξουν! θα είναι ο εκλεκτός της Μερκελ και του Σαρκοζί...άρα εμεις δεν πρ΄΄επει να πανηγυρίζουμε αλλά να ξεκινήσουμε να κλαίμε την ειμαρμένη μας! δυστυχώς θα είμαστε παρόντες στον θάνατο της πατρίδος μας! θα είμαστε παρόντες στην απόλυτη εξαθλίωση και καταντια που θα περάσει κάθε τομέας ελληνικής δραστηριότητος!
μακαρι να ήταν ο τελευταίος μας...αλλα που...!!!φοβούμενοι τον λαό όλοι οι πολιτικαντες πολιτικοί μας δεν μας δίνουν τον λόγο και την αποφαση να την πάρουμε εμεις ο λαός, να ψηγίσουμε όποιον εμεις θέλουμε...και Εκείνος που θέλουμε είναι ο κ α ν έ ν α ς...μας απογοήτευσαν όλοι οι ηγητορες μας! κανεις δεν μας εμπνεει τίποτα!κανεις δεν είναι άξιος να διαχειριστει τις τύχες μας!
ας ελπίσουμε ότι οι εκλογές θα είναι κοντά και τότε θα εκφρασθούμε εμεις...διότι ο ψεύστης Παπανδρεου μας έταξε άλλα και επόνταρε στον φόβο μας για ενα αβέβαιο μέλλον! βλέπω τους μεγάλους ανθρώπους και ξέρετε τι λ΄΄ενε τι θα γίνει αυριο...αν δεν πάρω την σύνταξη!!!και τι πρέπει να υποθηκευσουμε το μέλλον των παιδιων των παιδιών μας και ακομη ακομη να υποθηκεύσουμε την εργασία ακόμη και των αγέννητων επιγόνων μας διότι κάποιοι έφαγαν με χρυσα κουτάλια! πονάω να βλέπω την πατρίδα μου να είναι εσταυρωμένη!
αλλά ξέρω ως κληρικός - ορθοδοξος χριστιανός ότι πάντα με την Σταύρωση έρχεται η Ανασταση!

modern father

Δεν υπάρχουν σχόλια: