Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

με αφορμή τα της Γαλλίας...

ξερετε τι καταλαβα σημερα, αν δεν ειναι στημμενο το χτυπημα των τζιχαντιστων, οτι τελικα το προβλημα της Συρίας μας χτυπά την πόρτα ειναι πλεον και δικο μας ευρωπαϊκο πρόβλημα, προβλημα της Γαλλίας, άνθρωποι αθώοι εχασαν την ζωή τους χωρίς λόγο και αιτία!
επειδη καποιοι αποφάσισαν να καταστρέψουν την ειρήνη της γης, στο όνομα της θρησκείας, καμμία θρησκεία δεν μπορεί να εισηγείται και να θεωρεί μονοπώλειο την ειρήνη...δεν μπορεί να πυροδοτηθεί η ειρήνη αυτή απο οτιδήποτε...κανεις δεν μπορει να πει οτι μπορει στο ονομα του Θεού που πιστεύει ο ίδιος θα βαλει μάχαιραν απι της γης!
δεν μπορεις να προασπίζεσαι την ειρηνη της γης αιματοκυλώντας την γη, χύνοντας αθώο αίμα ανθρώπων που δεν εφταιξαν σε τίποτε!
ουτε και το Ισλαμ καθολικά μπορεί να κατηγορηθεί για τέτοια αισχρή νοοτροπία και για τέτοιο σφοδρό αιματωκύλλισμα!
κανενας άνθρωπος και δη χριστιανος δεν μπορει να πολεμει δηθεν για να επιβάλλει ειρηνη στους άλλους. Η ειρήνη δεν επιβάλλεται με πόλεμο!
πολύ πονά η καρδια μας αναλογιζομένη πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η πίστη και τελικά να οδηγησει εις απιστίαν και όχι σε πιστότητα προς τον Κύριον μας!ο δε Ιησούς Χριστός δεν θελησε τον πόλεμο και δεν ηταν ο σκοπός του ο Τίμιος Σταυρός του να γίνει έμβλημα πολεμικό...πολλώ δε μαλλον σήμερα που οι πόλεμοι δεν εχουν καμμια ουσία απλά χαιρονται οσοι κατασκευαζουν οπλα και προωθούν τέτοια χαμερπή συμφέροντα των οπλουργών και δημιουργων αυτων των όπλων~!
αλλα μην ξεχνούμε οτι οι ισχυροι της γης εφτιαξαν τετοιους φανατισμενους Τζιχαντιστες αφου ειναι εκπαιδευμενοι παρ'ημων και εχουν όπλα δικά μας!
αδελφοί μου, η αγαπη του Χριστου και η κοινη συμβιωση μας με ηρεμια και γαληνη και ειρηνικη διαθεση ισως λύνουν τα προβληματα!
Modern Father or +π.Ιερόθεος

Δεν υπάρχουν σχόλια: