Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

σήμερα πήρα μιά "γενναία" απόφαση...

σήμερα πήρα μιά "γενναία" απόφαση...

που ισως για τα σημερινα επικοινωνιακα δεδομένα ειναι "καταστροφικη" αλλα τελευταια πολλους πειρασμούς πέρασα...και ειδικα το οτι εγραφα κατι και επαρεξηγειτο σχεδον παντα!
Το ότι γράφουμε κάτι εδω στο ιντερνετικο μπουγαδικο σύστημα δεν σημαινει οτι το γραφεις για καποιον εναντια ή οτι στοχοποιείς κάποιον.
Πάντα οι άνθρωποι εσκέπτοντο και εγραφαν, τώρα πια το ημερολογιο μπορεί να έγινε μπλόγκ!
Το ότι πλέον δεν υπάρχουν τα δυο γνωστά πτοφιλ μου εδω στην fecebook-ιάδα...δεν σημαινει οτι δεν θα είμεθα δραστήριοι στα εδω δεδομένα τα τεχνολογικά!
αλλα πιο ήρεμα και πιο χαλαρά και τόσο διαδρικα με περιμενουν πανω απο 50 βιβλια να διαβασω, αλλωστε χθες επιλεξαμε και 10 τιτλους για διαβασμα με την Λέσχη του Δήμου...το μικρο προφιλ σε περιπου ενα μηνα θα επανελθει!
Δεν μου ασκήθηκε πίεση απο κανεναν να τα κλείσω αλλα η ψυχικη συγκρότητση και ηρεμία ανηκει στον ευατο μας και του αξιζει...
αλλωστε εχω περασει πολλα προβληματα υγειας στα 36 ετη μου ας μην φορτωθω κι αλλα!
Η Παναγια μαζι σας!
θέλετε κάτι...απευθύνθείτε στο e-mail : p.ierotheos@yahoo.gr
και οι ντόπιοι αν θελετε κάτι ζητηστε με e mail to kινητο μας ή ρωτηστε τους αρκετους που με ξέρουν το εχουν και μπορουν να σας το δώσουν!
Ως κληρικός έμαθα να ζω πίσω απο τον Σταυρό του Χριστού και να απολαμβάνω τον "ίσκιο" αυτό στην αφάνεια...ας το ζησω και εδω εν ηρεμια και ησυχία!
να ειστε καλα!@
αλλο ενα καλο μου ηρθε η επιθυμία να γράψω εστω και κατί τοσο απλό και πεζό που αναφέρεται στην πορεια μας ως ανθρωπου...
χαιρετε και να χαροποιείται ο ενας τον άλλον άνθρωπο πολυ σημαντικο αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: