Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Εκδρομή του νεου έτους.





Πρώτα ο Θεός την 19η Ιανουαρίου 2020 θα εκδραμουμε με την ενορία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Φούρνων στα ιερά προσκυνήματα Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρυμάλλης στο μοναστήρι αυτό που είναι κοντά στα Ψαχνά της Χαλκίδος και ενδιάμεση στάση στην ωραία και θαλασσοπερίχητο Χαλκίδα.

Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε την Ιερά μονή του Αγίου, που γιορτάζει αύριο, Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, ο οποίος συνδέεται ιδιαίτερα με την περιοχή μας λόγω του τάγματος του Φωστίνη, στο οποίο έγινε κληρικός και το ότι είχε αναφορά τον πατέρα Παύλο Βενεκα στην Μόνη Αγίου Χαραλάμπους Αυλωναριου Εύβοιας και εξομολογείτο μέχρι τέλους της ζωής του στον πατέρα Αντώνιο Γκίκιζα.


Αν αποφασιστεί η εκδρομή-δηλαδη εχουμε συμμετοχή- θα αναχωρήσουμε απο το Πορτο Χέλι στις 10.00, απο το Κρανίδι στις 10.15 και απο τους Φούρνους στις 10.30, πρωτα ο Θεός! (θα υπάρξει νεα ανακοίνωση στις 13 Ιανουαρίου 2020).


τιμή συμμετοχής στην εκδρομή μας είναι τα 25 ευρώ.
Όποιος από εμάς θέλει να συνταξιδεύσει μαζί μας στην εκδρομή ας δηλωσει στην κυρία Βάσω Χιωτου Σουρτοκαλή στο τηλέφωνο 27540 71 601 και στο 6946321206.
Με το κλείσιμο της θέσεως είτε τηλεφωνικα είτε εδω μεσα είτε δια ζώσης, παρακαλώ δίνουμε και όλο το ποσό ούτως ώστε να κρατηθεί η θέση μας.
ΥΣΤΕΡΙΓΡΑΦΟ:::Τελευταία ημερομηνία για το αν θα διεξαχθεί ή όχι εκδρομή είναι η 13η Ιανουαρίου 2020.


Καλό προσκύνημα να έχουμε να είστε καλά καλό ΣΑΣ ξημέρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: