Σάββατο, 4 Απριλίου 2009

Θεατρικής ομάδος εργόν παραγώγικον

Θεατρικης ομαδος εργον παραγωγικον

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ...ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΗΞΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΑΣ!ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΜΑ!ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ...ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ Κ.ΑΡΓΥΡΩ ΜΕΞΗ - ΚΩΣΤΕΛΕΝΟΥ, ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΣΕ ΕΜΑΣ ΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΣΣΑ!
ΤΟΝ Κ.δΕΔΕ ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥ" ΤΟΥ ΤΣΕΒΑ! ΤΟΝ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΦΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΩΣΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΤΟ "ΜΙΑΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΝΕΙΑΤΑ"....ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ!
ΤΗΝ ΕΡΙΤΙΜΟΝ Κ.ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΩΜΩΔΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ ΕΠΙ ΚΕΡΑΜΥΔΟΣ ΤΙΝΑΣ, ΤΗΝ ΕΞΩΘΗΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ!ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ!
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΜΦΙΛΤΑΤΟ ΜΑΣ Κ. ΕΥΘΥΜΙΟΝ ΤΟΥΤΟΥΤΖΗΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΗ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΤΑ…ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΙΣΗ(ΚΡΙΣΗ ΟΥΧΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΛΛ’ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΦΙΛΟΥ)ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΔΥΣΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΑΙΣΘΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ!(ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΕΥΘΥΜΙΕ!)
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ…ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΝ ΤΟΙΣ ΓΡΑΜΜΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΟΡΝΙΘΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΤΑΜΙΤΟΥ, 1993…ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ??? Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΣ Κ. ΣΙΔΕΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ ΔΡΑΣΙΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ…ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ Η ΧΑΡΑ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νάξιοι Μελιστές: Κυριακάτικοι Στοχασμοί! Κυριακή Η΄ Ματθαίου! 22.07...

Νάξιοι Μελιστές: Κυριακάτικοι Στοχασμοί! Κυριακή Η΄ Ματθαίου! 22.07... : Πανοσ. Αρχιμ.  Ιεροθέου Λουμουσιώτη  Ιεροκήρυκος Ι.Μ. Ύδρας ...