Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

Η Παναγιά, η μάνα των Ορθοδόξων, η προστάτιδα των αβοηθήτων, η πλησμονή των κενωμένων από έργα και αρετές προσωπικοτήτων μας, ο χορτασμός των πενομένων καρδιών μας, εορτάζει από σήμερα 2 Αυγούστου μέχρι και την 23 Αυγούστου…εμείς ερχόμαστε και ακουμπάμε στην εικόνα της τους πόνους και τις θλίψεις μας, τους κλύδωνες και τις τρικυμίες του βίου μας, κάθε κόπο και δάκρυ μόνον ως στερνή και ευλογημένη προσευχή και σηκώνοντας τα χέρια ψιλά φωνάζουμε έλα και βοήθησε μας στα προβλήματα μας!
Όταν στις δύσκολες στιγμές σκούρα τα βλέπουμε πολλοί είναι εκείνοι που μας κοιτούν και δεν μπορούν να επέμβουν, η μόνη που μπορεί να βοηθήσει είναι «η βοήθεια των αβοηθήτων και η ελπίς των απηλπισμένων» που παρεμβαίνει καθοριστικά και παρηγορητικά, παραμυθεί και λύνει τις δυσκολίες μας και η έκβαση είναι απρόσμενη και απροσπέλαστη στον ανθρώπινο νου!
Μάνα μας και Παναγιά Παρηγορήτρα, παρηγόρα κάθε παιδί σου που σε αρνείται αλλά και σε αγαπά, που σε βλασφημεί αλλά και σε αποζητά στις δύσκολες στιγμές!
Έλα και φώτισε την καθημερινότητα μας και αλάφρυνε τις πονεμένες στιγμές μας και κάνε τις γεύσεις αιωνιότητος στο παρών.
Καλό Δεκαπενταύγουστο!
Modern Father

Δεν υπάρχουν σχόλια: