Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

πρεπουσα απαντηση σε ύβρεις άνευ ανταποδόσεως

“Ένα θα προσθέσω μόνο αναφορικά με τον ΑΝΑΞΙΟ ΛΙΑΠΗ που νομίζει ότι θα την βγάλει καθαρή απ' τον ανθέλληνα, αβάπτιστο και άθεο G.A.P, τον γιο της Εβραίας, τον επονομαζόμενο επί το ακριβές Τζέφρυ και ψευδώς αυτοαποκαλούμενο ΓΙΩΡΓΟ, προς παραπλάνησιν των ψηφοφόρων του: Ζυγώνει η ώρα ΑΝΑΞΙΕ, που θα διαχωρίσει ο G.A.P και η κλίκα του οριστικά το Κράτος από την Εκκλησία, και θα βρεθείς μόνος σου ΚΑΙ ΕΣΥ, ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΛΗΡΟΣ που θα τον πάρεις στο λαιμό σου, μικρονοϊκό αριστερό μίασμα, που μας έκατσες στο σβέρκο, κόπανε βερνικομένε!! Θα σας τα πάρουν ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ!!
Θα σας καταργήσουν την μισθοδοσία από το Κράτος εφόσον θα γίνει ο ο περιβόητος διαχωρισμός και θα πρέπει να βρείτε δικούς σας πόρους προκειμένου να πληρώνετε τους μισθούς των κληρικών και των υπαλλήλων σας. Να δω τότε τί θα κάνεις και πώς θα τη βγάλεις καθαρή εν μέσω οικονομικής κρίσης κιόλας που θα κλιμακώνεται την επόμενη 10ετία, χαϊβάνι!! Θα σας διαλύσουν σιγά - σιγά, δεν το βλέπεις???
Πέρα από την μύτη σου δεν βλέπεις, Ανάξιε??
Όλοι αυτοί που τώρα υποστηρίζεις και ταϊζεις, όχι μόνο δεν θα δώσουν ποτέ ούτε ένα ευρώ για την Εκκλησία σου, αντιθέτως θα σου καίνε τις Εκκλησίες και θα προπηλακίζουν εσένα και τους κληρικούς, όπως και όλο το ποίμνιό σου, αριστερό βλακόμετρο!!! Δεν βλέπεις την καταστροφή του Έθνους αρχιηλίθιεεεεε, πουλημένεεεεεε!!!!
Κοίτα να μην τολμήσεις μόνο να ζητήσεις τη βοήθεια και τη στήριξή μας βλάκα, γιατί θα σου ρίξουμε και γιαούρτια από πάνω, ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ που από τη φάτσα φαίνεσαι τι βλάκας είσαι!!!...”

μας το έγραψαν στο facebook kai αν και είναι σκληρό του απαντούμε όσο και όπως-ήρεμα ελπίζουμε- μπορούμε!

To ότι αναφέρεσθε εις τον Αρχιεπίσκοπο μας με το επώνυμο του είναι δείγμα χαμηλού και αδιαφιλονίκητου μίσους προς τον Επίσκοπο και διάκονο των παιδιών του Χριστού.

Αν ο καθενας είναι αβάπτιστος και άθεος είναι θέμα δικής του επιλογής…μακαρι να ευχόμαστε να έλθει το φως του Χριστού στις καρδίες όλων!

Παρακαλώ δε να μην κατακρίνετε τον τυφλό που δεν βλέπει αλλά εμένα που βλέπω και δεν τον βοηθώ…πως κατακρίνουμε τον πρωθυπουργό που δεν έχει το φως του Χριστού στην καρδιά του…μάλλον να προσευχόμεθα για αυτόν και τους περί αυτόν πρέπει!

Δεν θα έχει ο κλήρος προνόμια στην Ελλάδα…τι εννοείτε με αυτά? Εγώ δεν νομίζω ότι είναι προνόμιο να σε δείχνουν οι πάντες με το δάχτυλο είτε καλό κάνεις είτε κακό!

Να λένε εκκλησια και να εννοούν εσένα, και να σου ζητούν ευθύνη ακόμη και για το προπατορικο αμάρτημα!

Άρα κόψτε μας τα προνόμια και αφήστε μας ήσυχους!

Στις ύβρεις μπορούμε να απαντησουμε υβρίστε μας και εμείς θα σας χαμογελάμε, χτυπήστε μας και γυρνάμε και το άλλο μάγουλο…πονέστε μας και δεν θα πάμε σε γιατρούς θα ζητήσουμε από τον παγκόσμιο ιατρό και θεραπευτή Λυτρωτή μας να μας ιάσει τους πόνους και να λυτρώσει το πρόβλημα μας!

Ο καθένας βγάζει ότι έχει η καρδιά του!

modern father


Δεν υπάρχουν σχόλια: