Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

μετα τη μεταπολίτευση...όλα ήσαν καλα?

“μετά τη μεταπολίτευση” (έκαμαν όλοι λάθη εκτός του Παπανδρέου)…όλα ήταν καλα? Δεν νομίζω ότι όλα ήταν καλα καμωμένα…όλα στη σύγχρονη πολιτικη και ιστορικο-πραγματική μας κατασταση είναί ενδογενώς διεφθαρμένα και εξωγενώς διεστραμμένα!

Δηλαδή εσωτερικές δυνάμεις δικές μας δεν υπάρχουν να αντιταχθούν στην κακίστη και παρανοϊκώς κινούμενη φύση μας (κομματικοκρατική «ζωή»), εμείς υπάρχουμε για να υπάρχουμε δυστυχώς καταστρέφουμε την ιστορική συνέχεια μας και το ιστορικό παρελθόν μας για 36 χρόνια τώρα! Μάλλον ήταν καλύτερα στην οθομανωκρατία και τουρκοσπαρία της εποχής εκείνης…σήμερα διατηρούμε εσωτερικές ανύπαρκτες αντιστάσεις που μας κάνουν να γίνουμε γιουσουφάκια της ευρωπαιοκρατίας και ευρωπαιο-καταστροφής.

Εξωτερικές δε δυνάμεις διαστρέφουν την διάθεση μας, που μας κάνουν να εκτιθέμεθα έναντι του παρελθόντος μας που προ του 1831 με την του Καποδίστρια δολοφονία δεν είχαμε συμμάχους που μας αγαπούσαν τόσο πολύ ώστε να θέλουν την καταστροφή μας και την διεθνή υποδούλωση μας σε ένα ταμείο που δουλικά θα μας αντιμετωπίζει!

Δυστυχώς όχι πλέον τούρκικο σαρίκι πάνω μας αλλά παπική – κοσμικοκρατική και καισαροπαπική (και όχι παποκαισαρική) καπελαδούρα ως σκιάδιον το οποίο μας καπελώνει και δεν αφήνει τον ήλιο της ελευθεριας να πνεύσει στην οικονομικο-εμπορικη ζωη μας και εμεις πλέον μέχρι και φόρο στα δερμάτινα παπούτσια θα πληρώσουμε!

Ο π ο ί α κατάντια…τρέμε Μάρξ διότι πλέον δεν αιωρείται φάντασμα επι της Ευρώπης όχι από άλλους αποτελούμενο, αλλά από λαμογιοειδείς εκμεταλλευτές και πίνοντες το αίμα του εργαζόμενου προλεταριάτου όλων των εποχών με έντονη διάθεση υποδούλωσεως της συνείδεως μας και δουλώσεως του σώματος αλλά και του ελεύθερου πνεύματος μας!


m o d e r n f a t h e r

Δεν υπάρχουν σχόλια: