Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

πολιτικός λόγος, ο αναφερόμενος εις τον πολίτην

Μετά από κείμενα αγνώστων Γερόντων και Ασκητών της Ερήμου που δημοσιεύσαμε διότι δεν είχαμε χρόνο για το αγαπημένο blogging μας (για εντελώς προσωπικούς λόγους), μας έρχεται πάλι η διάθεση κοινωνίας στο χώρο τον διαδικτυακό!

Με αφορμή τις εκλογές και σε επίπεδο αυτοδιοικητικό αλλά και περιφερειακό θα πρέπει να βρούμε κριτήρια επιλογής ανθρώπων για να μας κυβερνούν!

Όταν τους εκλέγουμε και πρέπει να τους ελέγχουμε αλλά και να βλέπουμε εκ του συν-εγγύς το έργο τους!

Αν δεν είναι αποδοτικοί και πρόσφορη η διακυβέρνηση τους για τον τόπο, πρέπει όχι απλά να σηκωθούμε από τον καναπέ μας και να τους εξωθήσουμε δυναμικά έξω από το προσκήνιο της εξουσίας αλλά και να τους δείξουμε ότι δεν πρέπει να τους ξαναμπεί ως ιδέα η επανεκλογή! Ανίκανοι και παρτάκηδες δεν μπορούν να επανέλθουν και να νομίζουν ότι μας ξεγελούν με την προβολή ανύπαρκτου έργου!

Κανονικά δεν πρέπει να μιλούν τα στόματα τώρα αλλά να μας παρουσιάζουν τι εξέλιξαν σε σχέση με την επαρχία μας,

· να μας δείξουν τον βιολογικό καθαρισμό …

· Να μας δείξουν τον χώρο της οργανωμένης ανακύκλωσης και να μας πουν που πηγαίνουν τα ανακυκλώσιμα υλικά…

· Να μας δείξουν τα πεπραγμένα στον τομέα της νεότητος και των συμβουλίων των νέων…

· Να μας δείξουν τα γυμναστήρια και τους χώρους του δημοτικούς που θα προαυλίζονται τα παιδιά μας…

· Να μας δείξουν … πολλά που έπρεπε να έχουμε δεί!

Τέρμα η περίοδος χάριτος και ευχολογίων! Την 7ην Νοεμβρίου ε.ε. όλοι μας έχουμε λόγω ιστορικών συγκυριών και πολλής της ευθύνης μας έναντι του μέλλοντος μας, έναντι των δικών μας ημερών που θα επακολουθήσουν λόγους να δείξουμε την έξοδο σε όσους επολιτεύθησαν και πολιτεύονται για να πλουτίσουν και να φέρουμε ανθρώπους που παράλληλα με το βιοποριστικό τους επάγγελμα θα θέλουν το καλό του τόπου και το καλό του νέου δήμου αλλά και το καλό της περιφέρειας!

Κ ρ ί ν α τ ε ο καθένας υπεύθυνα και καθαρά όχι επειδή συμφέρει την τσέπη και το (μικρο -) πολιτικό μας

μέλλον αλλά επειδή συμφέρει την “έρημη” πατρίδα!

Δεν θα μείνει έρημη και απροστάτευτη όλοι θα την προστατεύσουμε κόντρα σε διεθνή και άλλα κέντρα που χαράσσουν πολιτικές για εμάς χωρίς εμάς και εξουθενώνοντας εμάς!

ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγραμμα Λειτουργικής Διακονίας απο της 18ης έως τέλους Ιουνίου 2021

Πρόγραμμα Λειτουργικής Διακονίας απο της 18ης έως τέλους Ιουνίου 2021: Παρασκευή 18η Ιουνίου στις 18.00 στον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών ...