Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Λειτουργική Διακονία μας τον Νοέμβριο 2016 τωρα και εις εξης.



Λειτουργική Διακονία μας τον Νοέμβριο 2016

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου ε.ε., παραμονή των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ πανηγυρικός εσπερινός εις τον ιερόν Ναόν Παμμεγίστων Ταξιαρχών Φούρνων εις τας 7 μ.μ., προεξάρχοντος του Αρχιερατικού Επιτρόπου Κρανιδίου Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου πατρός Χριστοφόρου Καραβία, εφημ.-Ιεροκήρυκος Ι.Μητροπολιτικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου και συμμετεχοντων των αιδεσιμολογιωτατων: Πρωτοπρεσβυτέρου πατρός Θεμιστοκλέους Μπάζου, εφημερίου Κοιλάδος και Οικονόμου πατρός Αναστασίου Μέλλου, εφημερίου του "Χριστού" εις το Κρανίδι του και κηρυσσοντος τον θείον λόγον τοις πιστοίς και φιλεόρτοις χριστιανοίς και του Πρεσβυτέρου πατρός Πολυχρόνη Γασπαρινάτου, εφημερίου Πορτο Χελίου, παρακαλείσθε να συμμετάσχετε!

Τρίτη 8 Νοεμβρίου ε.ε., των παμμεγίστων ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ, όρθρος και πανηγυρική θεία Λειτουργία 7-10 εις τους Φούρνους και στο Ναό μας που εορτάζει! 

το απογευμα της 8ης Νοεμβρίου ε.ε. στις 17.00 πανηγυρικος εσπερινος εις εορταζον παρεκκλήσιον Αγίου Νεκταρίου εις Κρανίδιον το ανήκον εις ι.Ναόν Μεταμορφώσεως του Κυρίου Κρανιδίου της οικογενείας Κουρμπούζου, απέναντι απο τον Προφήτη Ηλία πισω απο την αγια Αννα και Προφήτη Ελισσαίο του περιφερειακού δρόμου τυο Κρανιδίου.

Το πρωί της 9ης Νοεμβρίου ε.ε., ............
Το εσπερας της 9ης Νοεμβρίου ε.ε., στις 16.30 παρακλησις τηςτην Παναγιας μ@ς και εν συνέχεια θα μελετησουμε τ@ ειρηνικά της θ.Λειτουργίας.
Την πρωία της 10ης Νοεμβρίου ε.ε. θα εκδραμουμε προς ι.μονην Παναγιας της Σκαφιδιας.
Την πρωια της 11ης Νοεμβρίου ε.ε. στις 7.30 π.μ. θα ιερουργησομε εις ι.Ναον Αγίου Μηνα εις τον Καρατζαν Τροιζηνίας λογω κωλύματος του εφημέριου.
Την 12ην Νοεμβρίου ε.ε. εις ι.Ναόν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερμιονης θα συμπανηγυρίσωμεν ομιλούντες τα μέλη και τους χριστιανους τους ευρεθησόμενους εις τον ι.Ναόν για την μνήμη του αγιου προστάτου της αδελφότητος αγιου Ιωάννης ο Ελεήμων τη συμμετοχη του πατρός Ιωάννου Σαρρή του και επιτίμου Προέδρου Αυτου και ψυχης κινουσης τα νηματα του συλλόγου προσευχητικά και τη φροντίδι του εφημερίου μας πατρός Δημητρίου Αμπελά.
Την 13ην Νοεμβρίου ε.ε., ιερού Χρυσοστόμου, όρθρος και θεία λειτουργία εις ι.Μητροπολιτικόν Ναόν Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου.
(14-19 Νοεμβρίου-αδειούχος ών...)
την 21ην Νοεμβρίου ε.ε., τα Εισόδια της Θεοτόκου, όρθρος και πανηγυρική θεία Λειτουργία εις ι.ναόν Παναγίτσας Φούρνων.
την 25ην Νοεμβρίου ε.ε., θα συμμετάσχουμε στους εορτασμούς της Πόλεως του Κρανιδίου για τον Παπα-Αρσένη Κρέστα και τους συν Αυτω πεσόντας κατα το 1822 στην μάχη του Αη-Σώστη στα στενά των Δερβενακίων, στον ιερό Μητρ. Ναόν Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου εις τας 7 π.μ. και εν συνεχεια.
την 26ην Νοεμβρίου ε.ε. όρθρος και θεία Λειτουργία εις ι.Μητρ.Ναόν Τ.Προδρόμου Κρανιδίου.
την 27ην Νοεμβρίου ημέρα Κυριακήν, όρθρος και θεία Λειτουργίαν εις ι.Ν.Παμμεγίστων Ταξιαρχών φούρνων.
την 29ην εσπέρας εις ι.Ν.Αγίου Ανδρέου Κολιακίου, πανηγυρικός εσπερινός.
την 30ην Νοεμβρίου ε.ε., όρθρος και πανηγυρική θεία Λειτουργία εις ι.Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Πορτο Χελίου συμπανηγυρίζοντες τον αγιον Απόστολον Ανδρέα, προστάτην των αλιέων του Πορτο Χελίου.
και εχει ο Θεός...,
συν Θεώ θα κανουμε οτι μπορεσουμε εις το μελλον!
+π.Ιερόθεος

Δεν υπάρχουν σχόλια: