Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

H Κοπή Πίτας της Κοινότητας Κρανιδίου μαζί με τις ευχές μας!




Η Κοινότητα Κρανιδίου, της ιστορικής πόλεως μας, έκοψε την καθιερωμένη ΒασιλόΠιτα της στις 17 Ιανουαρίου 2020. Την Βασιλόπιττα ευλόγησε ο Πανοσιολογιωτατος Αρχιμανδριτης π. Ιερόθεος Λουμουσιωτης, Ιεροκήρυξ της Μητρ. Υδρας.
Παρέστησαν ο φιλοξενών Πρόεδρος της Κοινότητος Κρανιδίου, κ.Νικόλαος Αντώνιοζας, στο Ιστορικό Δημαρχείο της Πόλεως μας, υπό την ηγεσία του Δημάρχου Ερμιονίδος κ. Γιάννη Γεωργόπουλου.
Παρουσία των κ.κ. Βουλευτων Αργολίδος κ. Αδριανού και κ. Γκιόλα.
Του αντιπεριεφεριαρχου Αργολίδος κ. Μαλτέζου, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κας Αντωνοπούλου,των αντιδημάρχων κας Γκαμίλη, κ.Τσαμαδού, κ. Μπίμπα, του Προέδρου του Ν.Π.Πολιτισμού κ.Κουτούβαλη Δαμανιού, του Προέδρου Επιχειρήσεως Αθλητισμού κ. Γεωργίου Φασιλή, τέως Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Σφυρή, του Περιφερειακού Συμβούλου κ.Γανώση, των Προέδρων των Κοινοτήτων Ερμιόνης κ.Γανώση, Πορτο Χελίου κ.Κόκκαλη, Διδύμων κας Προσίλη, Κοιλάδος κ. Μπασακιώτη, Φούρνων κας Κούτση, των Συμβούλων της Κοινότητος Κρανιδίου αλλά και του κόσμου της περιοχής μας εξαιρέτως δε παρέστησαν αρκετοί εκ των μελων των Εθελοντικών Ομάδων του Δήμου και ένιοι σύλλογοι της Περιοχής.

Οι ευχές έχουν αποτυπωθεί διαδυκτιακώς στο παραπάτω βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: