Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Εσπερινός αγίων Αποστόλων Ηλιοκάστρου 2020.
















Ο πανηγυρικός Εσπερινός στον εορτάζοντα Ναό των Αγίων Αποστόλων Ηλιοκάστρου ετελέσθη με την παρουσία και συμπροσευχή πληθύος χριστιανών, προεξάρχοντος του ΠΑνοσ.Αρχιμανδρίτου π.Ιεροθέου Λουμουσιώτη, Ιεροκήρυκος τη συμπροσευχητική μετοχή, των Αιδεσ. Πρωτοπρεσβυτέρων π.Ιωάννου Αμπελά, αρχιερατικού Επιτρόπου Ερμιόνης-εφημ.Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ερμιόνης, π.Δημητρίου Αμπελά, εφημ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερμιόνης και π.Θεμιστοκλέους Μπάζου, εφημ. Ευαγγελιστρίας Κοιλάδος, και του Διακόνου του Καθεδρικού Ναού της Ύδρας, π.Ευαγγέλου Μαρκέλλου.
Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδος κ. Γεωργόπουλος Ιωάννης, η Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου κυρία Αντωνοπούλου Αντωνία, οι Αντιδήμαρχοι, κύριος Τσαμαδός Ιωάννης και κυρία Γκαμίλη Ελένη, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Διδύμων, κυρία Προσίλη Ελένη, Θερμησίας κύριος Κατσιάβελας Ηλίας και ο τοπικός Πρόεδρος κύριος Σαλλογιάννης Χρήστος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Γανώσης Αναστάσιος και ο ΠΡόεδρος του Νομικού ΠΡοσώπου Π.Π.&Α. κ.Κουτούβαλης Δαμιανός.
Οι άγιοι Απόστολοι να μας ευλογούν όλους όσους μετείχαμε εις την αγίαν των εορτήν και να ευλογούν το χωρίον του Ηλιοκάστρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: