Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ο π.Θεμιστοκλής την ονόμασε πνευματικη εκτροπη αλλα εν τελει ηταν ενα απλο προδοτικο προς αδελφον τελικο λακτισμα

Πνευματική εκτροπή.........

Πνευματική εκτροπή.............Πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν οι άνθρωποι εκείνοι που μεταφέρουν λόγια είτε από δημόσιες είτε από ιδιωτικές συζητήσεις στους συγγενής στου γείτονες στους προϊσταμένους και όπου αυτοί κρίνουν ότι "πρέπει" για να πετύχουν του ιδιοτελείς σκοπούς τους.Είμαστε μάρτυρες πολυάριθμων τέτοιων γεγονότων. Το χειρότερο όλων είναι ότι για να πετύχει ο "μεταφορέας" η κατά το κοινός λεγόμενον ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, τους ιδιοτελής σκοπούς του λέει τα γεγονότα βάζοντας και την κατάλληλη "σάλτσα" για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Παίζει το ρόλο του "Διαβόλου" διαβάλλει στους άλλους τις προθέσεις εκείνου που μεταφέρει τα λόγια, κατά όπως νομίζει. Καταστρέφει ανθρώπους, καταρρακώνει υπολήψεις, οδηγεί στον κοινωνικό αφανισμό ανθρώπους αξιοπρεπείς, πουλάει την ψυχή του στο διάβολο.Την τακτική αυτή έχουν συνήθως άνθρωποι με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο. Όμως συμβαίνει πολλές φορές και άνθρωποι υψηλού μορφωτικού επιπέδου να επιδιώκουν με αυτό τον τρόπο την αναρρίχησή τους στην εξουσία και την επίτευξη των ιδιοτελών σκοπών τους.Ας τους συγχωρήσουμε και ας παρακαλέσουμε το Θεό της Αγάπης να τους φωτίσει τη σκοτεινή καρδιά τους.Ο Θεός να μας ελεήσει και να μας προστατεύσει από τέτοιους ανθρώπους.Καλή Ανάσταση!
Αναρτήθηκε από π. Θεμιστοκλής Στ. Μπάζος
μαλλον δεν μπορούμε να πιστέψουμε οτι υπάρχουν μαθητές του Χριστού με τέτοιο φρόνημα!
αυτο δεν ειναι έκπτωση, αυτο δεν ειναι καταντια αυτό δεν ειναι ανωριμότητα, αυτο δεν ειναι ανανδρεία, αυτό δεν είναι τέλος πάντων αντι-χριστιανικό???
χαιρε οτι εμαράνθησαν οι δεινοί συζητηταί...θα μαρανθεί ο κόπος μερικών να χτίζουν στην άμμο παλάτια γιατι κάποτε θα φυσήξει βοριάς και θα τα κάνει κομμάτια!
το ψεύδος θα φανεί και η συκοφαντία θα αποκαλυφθεί έστω και εν ημέρα Κρίσεως, γιατι τελικά ο Χριστός μας είναι μόνος συμπαραστάτης και οι κληρικοι που γνήσια και αδελφικά εστάθησαν κοντά μου όχι π ρ ο ϊ σ τ ά μ ε ν ο ι, αλλα αδελφοί και πατέρες!
πολλοί θα εχαίροντο να απεσχηματιζόμην αλλα δεν θα τους δώσω τέτοια χαρά!
ο Χριστός ήρθε ως αδελφός και Δ Ι Α Κ Ο Ν Ο Σ όχι ως ηγούμενος και ηγήτωρ, αφού είναι εύκολο να ομιλείς ex cathedra αλλα δύσκολο να βάλεις τον εαυτο σου στη θέση του αδελφού σου, αποκτώντας σύνδεσμον αγάπης και αλληλοπεριχωρήσεως μαζί του και όχι μνησικακώντας και ρουφιανεύοντας!
Ο modern father είπε...
αν ειναι δε οι ρουφιάνοι ή πιο ευρωπαϊκά (sicατα) προδότες και ψιθυριστές απο το χωρον τον εκκλησιαστικο???αν κρατούν οι εξουσιαστές ραβδοκονδιλοφόροι που μας τύπτουν δι΄εργων και λόγων???τοτε τι κανουμε πατερες και αδελφοί??? (αυτο ειναι το σχόλιο μας στο blog του πατρός Θεμιστοκλέους)
π ε ι ρ α σ μ ε...φύγε μακρυά δεν θα σου πω το ναι!
modern Father