Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ?

ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ…
Περιμέναμε να είναι κάτι νεανικό σαν όνειρο και κάτι καινούργιο σαν εαρινό αεράκι στα φλογισμένα μυαλά μας η νέα μέρα της νέας κυβέρνησης!
Θα γίνει κάτι καλό για την ταλαιπωρημένη μας χώρα?
Το όνειρο μάλλον είναι θερινής νυκτός και πλησιάζει το μέσον του Οκτώβρη (του Φθινοπώρου) άρα θα αργήσει να έρθει!
Το μυστικό είναι αντί να είναι θέση εξοχότητος και υπεροχής η υπουργική καρέκλα να γίνει θέση διακονίας και υπηρεσίας του συμφέροντος του ελληνικού λαού!
Έταξαν πολλά, θα μπορέσουν να γίνουν?
Θα γίνουν μόνον τότε που οι μισθοί των υπουργών, μεγαλοστελεχών υπηρεσιών του δημοσίου και λοιπών καλοπληρωμένων golden boys θα μειωθούν!
Δεν τους φθάνουν αυτών 2000-3000 χιλιάδες ευρώ και θέλουν πολλές χιλιάδες ευρώ? Αυτό στον άνθρωπο που είναι απλός και ταλαιπωρούμενος εργάτης, ελεύθερος επαγγελματίας ή συνταξιούχος είναι τραγικό στο άκουσμα, δεν μπορεί να ζει αυτός με τρεις και εξήντα και εκείνοι να πλουτίζουν!
Κάθε πολιτικός έπρεπε να έχει απλά έναν μισθό, για να μπορεί ακώλυτα να ασχολείται με τα προβλήματα μας και όχι να πλουτίζει!
Όσοι έχουν να δώσουν…ακόμη και εκκλησιαστικά να χρησιμοποιηθούν υπέρ του λαού αλλά μόνον αν είναι κατά των τραπεζών και των πλουσίων –κεφαλαιοκρατών-! Δεν μπορεί πάλι να την πληρώσουμε οι απλοί εμείς οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.
Θα λυθεί το θέμα όταν εμείς θα διακονούμαστε από τα υπάρχοντα μας (θα ζούμε από αυτά) και όχι όταν εμείς απλά θα ζούμε για να τα πολλαπλασιάζουμε!
Έχουμε σκοπό να ζούμε πενόμενοι και πονεμένοι, ή να πλουτίζουμε?
Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάζουμε το εγώ μας, αυτό είναι μέγα πρόβλημα και οικονομικό πρόβλημα!
Βάλτε τα με τα μεγάλα συμφέροντα και τους πλουσίους και εμείς, κ.Πρωθυπουργέ, θα είμαστε δίπλα σας…αφού και εσείς συνταχθείτε με τον λαό και όχι να προσπαθήσετε να τον σύρετε πίσω σας καθοδηγώντας τον απαξιωτικά και καθησυχαστικά όταν όλα γύρω μας αλλάζουν και μας πονούν όταν τα αντικρίζουμε!
modern father

Δεν υπάρχουν σχόλια: