Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2009

καλεσμα μαθημάτων ενοριακης παιδικής ομαδος : "τα παιδιά του ΧΡΙΣΤΟΥ"

Εναρκτήριος πρόσκλησις.
«ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν,
ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν
καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ,
καὶ ἀκολουθείτω μοι.» Μαρκ. 8,34


Όποιος θέλει ελεύθερα, αγαπητοί γονείς των παιδιών του Χριστού μας, φίλοι μου, και εναγώνια σε μια εποχή ποικίλης αμαρτίας και αιρέσεως, προσωπικής και εξω-εκκλησιαστικής αναζήτησης του Θεού, κανείς δεν μπορεί να πει σε εμάς τους πιστούς να μην αντιμετωπίζουμε ως μαθητές τα παιδιά μας!
Τα ΠΑΙΔΙΑ σας είναι και παιδιά του Θεού και ο Χριστός τα καλεί κάθε Σάββατο να μαθαίνουν για τον Χριστό μας αφού είναι βαπτισμένα στο όνομα της αγίας και ομοουσίου και αδιαιρέτου Τριάδος, δηλαδή στο όνομα του Θεού που λέμε ότι πιστεύουμε και στο βάθος τον αγνοούμε!
Κάθε Σάββατο, ξεκινώντας δε από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 10.30 π.μ. στον ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου (Κάτω Παναγία) Κρανιδίου για τα παιδιά της γ΄, δ΄, ε΄και στ΄ταξεως του Δημοτικού Σχολείου και ιδιαιτέρως για τους ενορίτες μας θα γίνονται τα μαθήματα της ενοριακής παιδικής μας συνάξεως.
Όποιος εκ των γονέων και κηδεμόνων έχει πρόβλημα ως προς την ώρα να συνομιλήσει τηλεφωνικά μαζί μας και η λύσις θα δοθεί στα: (στην πρόσκληση υπάρχουν τα τηλεφωνα)

Ο υπεύθυνος κατήχησης του Ιερού Ναού.

π. Ιερόθεος Ιωάν. Λουμουσιώτης

2 σχόλια:

ioannis vasilefs twn mpastardwn paidiwn twn 8ewn ths ghs είπε...

καλεσμα μαθημάτων ενοριακης παιδικής ομαδος : "τα παιδιά του ΧΡΙΣΤΟΥ"
Εναρκτήριος πρόσκλησις.
«ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν,
ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν
καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ,
καὶ ἀκολουθείτω μοι.» Μαρκ. 8,34

*********
Καμπάνες χαρμόσυνες χτυπάμε στην καρδιά μου.

Άξιε πατέρα… Η Θεία χάρης να σας φωτίζει και να σας γεμίζει με δύναμη και κουράγιο στο άγιο έργο σας. Αυτήν την δύσκολη εποχή που ζούμε.

Και οι γονείς να φέρουν όχι μόνο τα παιδιά τους, αλλά και τους εαυτούς τους, διότι μπoρεί να λέει.. ’’αράτω τον σταυρό σου’’. Λέει και το άλλο ...

’’ καγώ αναπαύσω υμάς’’.

Εύχομαι ανθόσπαρτο έργω.

modern father είπε...

αμην!ευχαριστω για την ευχη και προσευχη σας!

Νάξιοι Μελιστές: Κυριακάτικοι Στοχασμοί! Κυριακή Η΄ Ματθαίου! 22.07...

Νάξιοι Μελιστές: Κυριακάτικοι Στοχασμοί! Κυριακή Η΄ Ματθαίου! 22.07... : Πανοσ. Αρχιμ.  Ιεροθέου Λουμουσιώτη  Ιεροκήρυκος Ι.Μ. Ύδρας ...