Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΜάΡκΕς ΛόΓιΑ αΓνά ΚαΙ μΕσΑ αΠό ΤηΝ κΑρΔιΆ τΟυ

Να λες πάντα αυτό που νοιώθεις και να κάνεις πάντα αυτό που σκέφτεσαι.

Υπάρχει πάντα ένα αύριο και η ζωή μας δίνει και άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει, αλλά σε περίπτωση που κάνω λάθος και μας μένει μόνο το σήμερα, θα' ήθελα να σου πω πόσο σ' αγαπώ κι ότι ποτέ δεν θα σε ξεχάσω.

Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος.

http://katerinadestapa.blogspot.com/2009/12/blog-post_9472.html

θα μπορούσα να πω…Σοφία Λόγος Κυρίου…είναι όντως λόγοι πεφωτισμένοι του κ. Μάρκες,

ζητά γνησιότητα χαρακτήρος και γνησιότητα κάθε πράξεως και κινήσεως του ανθρώπου.

Να είναι με λίγα λόγια ο άνθρωπος ο εαυτός του…να είναι αυτός που είναι παντού και να μην προσποιείται για τίποτα και για κανέναν!

Αν είμαστε γνήσιοι και αληθινοί δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε στις συζυγικές, ούτε στις φιλικές, ούτε στις επαγγελματικές σκέψεις!

Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος αλλά επειδή το αύριο είναι αβέβαιο πρέπει στο σήμερα να ζητούμε συγγνώμη …και να συγχωρούμε τους άλλους και όσους μας ζητούν συγχώρεση να τους χωρούμε στις καρδιές μας!

Το μέλλον είναι αβέβαιο και ανήκει στον Θεό, Εκείνος ξέρει τι θα γίνει αύριο…εμείς ξέρουμε μόνον τι κάνουμε στην παρούσα στιγμή και φάση!

«Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς.
Γι' αυτό μην περιμένεις άλλο, καν' το σήμερα, γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα για τη μέρα που δεν βρήκες χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μια επιθυμία.
Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις "συγγνώμη", "συγχώρεσε με", "σε παρακαλώ". "ευχαριστώ" κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις.
Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις.
Ζήτα απ' τον Κύριο τη δύναμη και τη σοφία για να τις εκφράσεις.
Δείξε στους φίλους σου τι σημαίνουν για σένα".»

http://katerinadestapa.blogspot.com/2009/12/blog-post_9472.html

Τα παρόντα τα παραθέτουμε ασχολίαστα…είναι μοναδικά!

Αλλά η κατάληξη του κειμένου του είναι σημαντική…δείξε στους φίλους σου τι σημαίνουν για σένα…οι πολύτιμοι θησαυροί είναι τα αδέλφια μας, οι φίλοι μας, εκείνοι που δίνουν τα πάντα για εμάς…πάνω από κάθε σχέση, η φιλία έχει αγνότητα και καλωσύνης διάθεση…αγάπησε τους φίλους σου και δείξε το στην καθημερινότητα σας!


modern father

Δεν υπάρχουν σχόλια: