Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

σκόρπιες πολιτικές σκέψεις!

  • Η Αλητισσα είπε...
    Ο πραγματικός νικητής των εκλογών είναι η ΑΠΟΧΗ!!Πάντως χαίρομαι που δεν πάμε σε εκλογές γιατί θα ήταν πολύ εύκολη δικαίολογία για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και όλοι μαζί να μας φορτώσουν την επικείμενη πτώχευση!Ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις γιατί δεν έχει μπει ακόμα κανείς φυλακή και γιατί δεν έχει πειράξει την εκκλησία…Κλείνω και επιφυλάσσομαι να δω τι θα έχεις να πεις όταν θα έρθει τελικά η πτώχευση και οι υπαίτιοι θα πίνουν στην υγειά μας..Αν διαψευστώ επιφυλάσσομαι να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη!!
    http://askardamikti.blogspot.com/2010/11/blog-post_846.html

    αγαπητή μου αλήτισσα...
    χάρηκα για το ότι βλέπετε εσείς ως Ἁλήτισσα την ΑΠΟΧΗ ως στάση διαμαρτυρίας και άρνηση προς τους ηγήτορες που είναι κουφιων λόγων οι εφευρέτες αλλά αυτή μπορεί να γίνει στις περιφερειακές και τις βουλευτικές εκλογές (αν και διαφωνω...δεν νομίζω ότι κρατώντας αποστάσεις από τις εκλογικές μάχες είμαστε αμέτοχοι των επιπτώσεων των εκλογικών κληροτίδων –καλπών)! Άρα πρέπει να δούμε λίγο τα εκλογικά μας κριτήρια και για να μην θεωρητικολογώ θα σας μιλήσω εξομολογητικά για τα δικά μου κριτήρια, για το πώς ψήφισα στις εκλογές και για το πώς ένας συνειδητός χριστιανός είναι ωφέλιμο να ψηφίζει!
    Έκρινα εν πρώτοις ως αμαρτωλός χριστιανός (δηλαδή δεν έπαιξε τόσο ρόλο το αν πιστεύουν οι άνθρωποι που εψήφισα στον Χριστό…διότι νομίζω ότι ούτε και Εκείνος θα είχε το άγχος της κοσμικής καταξιώσεως!και το να έχει την εύννοια του Δημαρχου και του Περιφερειάρχου) και είδα στα κριτήρια μου να με επιρεάζει η ηλικία μου και η ηλικία των υπ’ εμού ψηφισθέντων και επίσης η γραμματική τους γνώση…ήθελα ανθρώπους του γραφείου και του τετραδίου αλλά και νοικοκυρηδες…!
    Νεότητα, νοικοροσύνη και γραμματικές γνώσεις (απόφοιτοι Πανεπιστημίων)!
    Αυτά είναι τα προσωπικά μου κριτήρια και πάνω από όλα προσπάθησα να είναι εντιμοι και ευηπόληπτοι στην κυριολεξία πολίτες … δεν ήθελα να έχουν πέντε σπίτια και 10 αυτοκίνητα!!!
    Αλλιώς θα πάμε κατά διαόλου…(όχι με την θεολογικη σημασία του όρου) … αλλά όπως το λετε εσείς ἁλλήτισσα μου πτώχευση, κατά μονιμη Τροϊκή κηδεμονία!!! Γλυτώσαμε στην Τροία που όλα ήσαν βάρβαρα και θα τον ‘‘πιούμε τον φραπέ‘‘ από τους δήθεν πολιτισμένους ευρωπαίους που θα μας πιούν το αίμα!
    Αλλά ας επανέλθω στα κριτήρια ψηφοφορικής διαδικασίας με προσωπική θέαση πάντα!(άρα δεν διεκδικώ το άσφαλτο του πράγματος και το αλάθητο της θέσεως μου!)
    Ν ε ό τ η τ α = γεμάτη καθάρια διάθεση, αγνή πρόθεση, αψεγάδιαστο προφιλ (συνήθως), παρορμητική αλλά μαχητικά παρορμητική παρέμβαση…το αίμα του νέου βράζει λένε αυτό το βράσιμο του παλμού του και την παρρησία της γνώμης του το χρειαζόμαστε!
    Ν ο ι κ ο κ υ ρ ο σ υ ν η = όταν είμαι σε χώρο ανοικοκύρευτο νοιώθω ότι μόνον δια θειας επεμβάσεως όλα θα τακτοποιηθούν! Έτσι και στην πατρίδα μου την αγαπημένη νοιώθω ότι θέλει απλά έναν νοικοκύρη … και ποιος μπορεί παρα μια μάνα που έχει νοικοκυρεύσει τα δικά της εντος της οικείας της, τα παιδιά της στα σπίτια τους, και κάθε έναν που ζητά τη βοήθεια της!
    Τακτοποίηση με ακρίβεια κουζίνας και ντουλαπιών της χρειάζεται ο δύσμοιρος και καταταλαιπωρημένος τόπος μας!
    απόφοιτοι Πανεπιστημίων , δηλαδή κάτοχος απλού πανεπιστημιακού πτυχίου, δηλαδή των θύραθεν γνώσεων μύστες σε όποιο επιστημονικό κλάδο ζητούσα επίμονα και μάλλον τους βρήκα…αν με απογοητεύσουν Αλήτισσα μου θα είμαι μαζί Σου απέχοντας στις επόμενς αυτοδιοικητικές εκλογές!
    Αλλά τότε οι κομματικές μειοψηφίες θα εκλέγουν δυναστικά καθεστώτα που θα έχουν την κατ’ απίφασιν και κατ’ ευφημισμόν λαϊκή εντολή…
    Όσο για το ότι ο Γιωργάκης δεν τα βάζει με την εκκλησια…ρώτα όσους φορούν αλυσίδες εγκολποειδής!
    Καταλήγω δε τις σκέψεις αυτές τις σκόρπιες νομίζοντας ότι πρέπει να ψηφίζουμε τους αρίστους και εγώ πιστεύω ότι οι πιστοί πρέπει να ψηφίζουμε ανθρώπους του Χριστού, βαθυτάτης πίστεως(αν και δεν το έπραξα…μετά τον χωρισμό που εξήγγηλε ο Γιωργάκης θα το προσέξω!!!)

modern father

3 σχόλια:

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

“Το σύστημα απαξιώθηκε!”

“Η αποχή θριάμβευσε”!

Η ΝΔ σμίκρυνε τη διαφορά στο ελάχιστο”!

“Ο Σαμαράς εδραιώθηκε!”

“Η Ντόρα βεβαιώθηκε ότι με τη μεγάλη αποχή υπάρχει μεγάλη δεξαμενή ψήφων και ισχυρό ρεύμα για τη δημιουργία νέου κόμματος”!

“Ο Καρατζαφέρης κράτησε τα ποσοστά του και έστειλε μήνυμα ότι μόνο με τη δική του σύμπραξη η ΝΔ μπορεί να νικήσει”!

“Το ΚΚΕ αύξησε τα ποσοστά του”!

κτλ. κτλ. κτλ.

Ποια είναι η αλήθεια;

Το σύστημα απαξιώθηκε αλλά ο Παπανδρέου παρέμεινε απόλυτα κυρίαρχος του παιγνιδιού.

Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ψήφισε τους εκλεκτούς του ΠΑΣΟΚ ή αρνήθηκε να τον καταδικάσει με την αποχή και τα λευκά.

Ετσι τώρα ανενόχλητος ο λαοπρόβλητος ηγέτης μας θα συνεχίσει
1.) Το ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων,
2.) Το ηλεκτρονικό φακέλωμα των πολιτών,
3.) Την περιθωριοποίηση του μαθήματος των θρησκευτικών,
4.) Τον απογαλακτισμό του έθνους μας από την Εκκλησία,
5.) Την υποθήκευση της οικονομίας μας και της εθνικής μας, κυριαρχίας,
6.) Την επιβολή του σχεδίου “Καλλικράτης” που θα οδηγήσει σταδιακά στον εκτουρκισμό της Θράκης,
7.) Την αδιέξοδη οικονομική πολιτική του και τόσα άλλα.

Ο Κίσσιγκερ είπε ότι ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν!

Μήπως υπάρχουν αντιρρήσεις;

Πώς είπατε;

Οι σκοτεινές δυνάμεις, η λέσχη Μπίντελμπεργκ, η Σία, η Τρόικα, ο Σόρος, οι Σιωνιστές, η Μέρκελ κτλ. κτλ. κτλ.;

Καλά αυτοί κρατούσαν το χέρι μας την ώρα που ψηφίζαμε ή αυτοί μας είπαν να πάμε βόλτα και να κάτσουμε στο σπίτι μας αντί να προσέλθουμε στις κάλπες;

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Bλέπω πάτερ μου πως αφήσατε μόνα τα 99 προβατάκια για να σώσετε αυτό το αμαρτωλό ερίφιο την "Αλήτισσα"!

Modern Father είπε...

δεν αξίζε αγαπητε Ασκαρδαμυκτί μου,η Αλλήτισσα μας μιά τέτοια προσοχή!!!και ευλογία να ασχολείσαι με εναν άνθρωπο με θέσεις και απόψεις σοβαρές!