Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ακατανοτητη στάση "διδύμων πύργων αμαρτιας"

Πλεον πόλεμος γίνεται ακομη και με την πιο απλή πρόφαση στο σχολικό εκκλησιασμό!

Προσωπικώς είμαι ενάντιος με τον στρατονισμό της προσελεύσεως των παιδιών αλλά απο εκείνου του σημείου μέχρι την αυθαίρετη καταργηση του εν όψει της μεγάλης εορτής των ΧΡΙΣΤΟΥ- γέννων, μιλάμε για αυθαιρεσία, ασυδοσία, αχαριστία και αγνωμοσύνη.

Δυστυχώς ο καθένας σε αυτη τη χώρα κάνει αυθαίρετα ότι θέλει! ο άνθρωπος που πήρε την απόφαση τι μας έδειξε με αυτο τον τρόπο? τι ήθελε να δείξει? τι ήθελε να προστατεύσει? τι ήθελε να μας υπομνήσει?

Αν ο καθένας κάνει ότι θέλει στην φάση της εθνικής προδοσίας που επιτελείται απο κάποιους στην πλάτη της χώρας μας δήθεν λόγω της υγείας των μαθητών (για να μην κρυώσουν) έως και του σημείου προασπίσεως της ελευθερίας των παιδιών (η οποία δήθεν καταπατείται υπο του εκκλησιασμού όλων των παιδιων μαζι)...μας βρίσκει κάθετα αντίθετους!

δεν μπορεί να θέλουν οι γονείς και να το εκδηλώνουν εμπράκτως τον εκκλησιασμό με την παρασταση τους μετα των αυτοκινητων τους εκτός του σχολικού κτηρίου και να μην γίνεται ο εκκλησιασμός...αλλά μάλλον και εμεις οι γονεις και οι κηδεμόνες των παιδιών...φταίμε! δεν είναι η ευθύνη άλλου...αλλά του εαυτού μας!

αν θέλετε να εορτάσετε Χριστού γέννα, την Δεσποτική μεγάλη εορτη, πρέπει να έρθετε στο ναό...αλλιώς να καταργηθει η αργία για τους φιλελευθερίζοντες ή και όλους και να προσέλθουμε στο ναό όσοι αγαπουμε τον Χρίστό μας!

καλύτερα να δουλεύουμε τα Χριστούγεννα παρά να "δουλεύουμε" τον Κύριο με τη στάση μας που είναι ιδιοτυπη άρνηση! α γ ι α σ μ έ ν α Χριστούγεννα!

κβ-Δεκεμβρίου-κια΄

Δεν υπάρχουν σχόλια: