Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο αδελφό μας

"Ραχήλ κλαίουσα τα τέκνα αυτής" μια εβραία έκλαιε κατα τον προφήτη τα τέκνα της...εδω στην Ελλάδα ο σύγχρονος Ηρώδης, ο αμετροεπής και αχρηστος ληρώδης μανείς εταράττετο! είχε σκοπό να αποκτήνει τον Διδάσκαλο του Αγαθού και Θεόν πάσης Παρακλήσεως...να βγάλει απο την μέση χρονιάρα και γιορτερή μέρα εναν παπά(διάκονο του Χριστού), έναν ηγούμενο με τσαγανό που δεν έκλινε γόνυ το Βάαλ της παγκοσμιοποιήσεως και του παν-αμερικανισμού - εβραϊσμού, εναν ιερομοναχο που ναι μεν η μονή είχε και έχει -και καλώς έχει- περιουσία που της ανήκει ιστορικά και με χρυσόβουλα, αλλά που επειδή κινήθηκε όχι στο παρασκήνιο αλλά στο φως την πάτησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Η χώρα μας είχε συνηθίσει στην κομπίνα...στην λαμογιά και στον ωχαδερφισμό...σιγα μην βγάλω εγω τα κάστανα απο την φωτιά!όλα άλλοι να τα κάνουν άλλοι να αντιδράσουν, αλλοι να επαναστατησουν και άλλοι να τρέξουν στον αγώνα δρόμου της συντηρήσεως και αυξήσεως και προόδου της ιεράς Μονής του Βατοπαιδίου στο οποίο μοναστηρι καταλαβαίνεις τι σημαίνει αγιορείτικη φιλοξενία!
Μα πως γίνεται ενω όλα ήσαν με υπογραφές υπουργων να τρέχουν μόνον τον πατέρα Εφραίμ στη φυλακή???
Μα πως γίνεται ενω η υποθεση είναι τόσων ετών τώρα που έχουμε προδοτική και δήθεν υπηρεσιακή κυβέρνηση και εν όψει του μεγάλου γεγονός της γεννήσεως του Χριστού μας, να βγάζουν πάλι το δήθεν σκάνδαλο στην φόρα???
Ποιους βολεύει να ραγιαδοποιηθεί πάλι ο άνθρωπος της Ελλάδος ο πονεμένος και φτωχός σε καρδιακή ζέση νεοέλλην!!!!
Μακαρι να ξεκινήσουμε να αντιδράμε!!!!!!!μακαρι...και καλον ειναι ο Αγιος Ηγούμενος να αφεθη ελεύθερος και να μπουν στη φυλακή οι 300 του Λουκά (παπα)Δήμου!!!

ειρωνία δε της τύχης και προτεστάντης και παλαιού παπα το όνομα περιγέρει εν τω επωνύμω του ο πρωθυπουργός τ ο υ ς (και όχι μας)!.



modern father

Δεν υπάρχουν σχόλια: