Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

μας κατηγορούν γιατι???γιατι διαβαζουμε και προβαλλουμε το "χαμομηλακι"!

««Το χαμομηλάκι», έκπληκτοι είδαμε τις τελευταίες αναφορές του σε ασέλγειες και ασελγούς σε παιδεραστίες και παιδεραστές και πιο κάτω διάφορες διευθύνσεις ιστοσελίδων με αναφορές προφανώς σε θέματα παιδεραστίας και άλλες παρά φύση ανθρώπινες δραστηριότητες στην αγγλική γλώσσα γραμμένες...Επειδή τα αγγλικά μας δεν είναι και τόσο καλά, θέλουμε να ρωτήσουμε τον π. Ιερόθεο ποιος είναι ο λόγος που ενέταξε το εν λόγω blog στα αγαπημένα του και μάλιστα τοποθετημένο στην πρώτη θέση….» (ένα ερμιονικό μπλόγκ, δεν θα το ξαναπέμψω διότι δεν διατηρεί επίπεδο συνομιλίας και διαλόγου μαζί μας).
Όταν ασχολούμαστε με πράγματα τα οποία δεν κατέχουμε καλόν είναι εμείς να αναζητούμε ανθρώπους ή τρόπους να λύνουμε τις απορίες και τις άγνοιες μας, ένας άνθρωπος που είναι ελεύθερος μπλόγκερ, ελεύθερος από κάθε δέσμευση στράτευσης και συστρατιάς σε συγκεκριμένες απόψεις, που σέβεται την ιστολογική του δράση και κάθε δραστηριότητα του ιντερνετική δεν μπορεί να μην γνωρίζει το «χαμομηλάκι», το μπλόγκ εκείνο που αναφέρεται στο παιδί και το πώς θα προστατευθεί από κάθε είδους και μορφή κακοποίησης του…
Μας μαθαίνει και εμείς μαθητεύουμε σε αυτό νέες νομοθετικές ευρωπαϊκές ρυθμίσεις και διάφορες κακοτοπιές μας λέγει να τις αποφεύγουμε και όταν τις ανακαλύψουμε να γίνονται από τα παιδιά μας, να προλαμβάνουμε τις παιδικές και εφηβικές δράσεις εντός του cyber κόσμου.
Όσο για τα περί πεδαιραστίας κλπ που αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αυτής της ημέρας… πρέπει να ξέρετε ότι τα αγαπημενά μπλόγκ μας και όσα παρακολουθούμε εναλλάσονται στην πρώτη θέση αναλογά με το πόσο πρόσφατα έχουν δημοσιευθεί!
Άρα δεν είναι ούτε το πιο αγαπημένο μας ούτε επέχει θέσει υπεραγαπημένου μας όπως το υπονοείτε, τα δε υπονοούμενα που άνευ ποιότητος και πολιτισμικής παιδείας, επιπέδου γνώσεων και ευρυμάθειας εκ μέρους σας συνυφαίνονται δια το πρόσωπον μου δεν με αγγίζουν και δεν υπάρχουν υπόνοιες και προβληματισμοί όσων με ξέρουν…καλόν είναι να μην χρησιμοποιείτε προσωπικά και διεστραμμένα σοφίσματα να λοιδωρήσετε ημάς και το έργο – διακονία μας, στην περιοχή μας ξέρουν και όλοι οι άνθρωποι μας μπορούν να μαρτυρήσουν δια την ευτέλειαν μου.
Δεν θα ασχοληθούμε από τούδε μαζι σας…διότι η οδός που διαλέξατε είναι πεζοδρομιακού ήθους με αήθη τακτική και απρόσεκτων χαρακτηρισμών δια τα πρόσωπα των αδελφών μας!
Καλές υπομονές…εγώ δεν ξέρω αν θα αντέξω να επανέλθω να απολογούμαι για τα αυτονόητα και όσα ελεύθερα μπορώ να παρακολουθώ!
Όσο δε για το «χαμομηλάκι», καλόν είναι να είμεθα όλοι κοντά του και να το βοηθούμε, προσωπικώς υποβάλλω τα σέβη μου σε όσους «διακονούν»(αρθρογραφώντας) μέσω αυτού.
Modern father

Δεν υπάρχουν σχόλια: