Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2008

ΤΡΕΛΛΑ ΨΥΧΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ!


Έκανε μήνυση στον... Θεό!

Γερουσιαστής έκανε μήνυση στο Θεό, ο δικαστής όμως την απέρριψε γιατί δεν είχε τη διεύθυνσή του (ΘΕΟΥ!) για να τον καλέσει στο δικαστήριο!
Ο Γερουσιαστής της Νεμπράσκα, Έρνι Τσέιμπερς κατέθεσε τη μήνυση πριν από ένα χρόνο. Κατηγορεί το Θεό, που «ξέρει τα πάντα», όπως λέει, για όλες τις καταστροφές, το θάνατο και την τρομοκρατία που προκαλεί σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Ο δικαστής Μάριον Πολκ στήριξε την απόφασή του για να απορρίψει το απίστευτο αυτό αίτημα, όχι στο γεγονός ότι δεν έχει καμία βάση, αλλά στο ότι δεν είχε διεύθυνση του Θεού για να του κοινοποιήσει την κλήτευση. «Το δικαστήριο δεν έχει τρόπο να ειδοποιήσει το πρόσωπο που κατηγορείται, άρα η υπόθεση απορρίπτεται», ανέφερε ο δικαστής.
Μετά την απόρριψη του αιτήματός του, ο Τσέιμπερς δηλώνει πως δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω και πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να την εφεσιβάλει. «Από τη στιγμή που το δικαστήριο αναφέρει ότι δεν έχει τη διεύθυνση του Θεού, σημαίνει ότι αναγνωρίζει την υπόστασή του και αφού ο Θεός ξέρει τα πάντα, γνωρίζει και για τη μήνυση», ανέφερε ο Γερουσιαστής μετά τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας.
http://www.zougla.gr/news.php?id=10647

αγαπητοί μας φίλοι, που θα φτάσει ο άνθρωπος εκτός του ότι αθετεί και αρνείται την παρουσία του Χριστού στη ζωή του…κατηγορεί τελικώς τον Θεό για κάθε τι κακό που επικρατεί στον κόσμο!
Δεν μπορείς και να τον α ρ ν ε ί σ α ι &να τον κ α τ η γ ο ρ ε ί ς!Δεν μπορείς και να λες ότι είναι α ν ύ π α ρ κ τ ο ς και όταν το κακό εξαπλώνεται να θ ε ς την σωτηριώδη π α ρ ο υ σ ί α του!
Αυτό είναι αντιφατικό και εξόχως εγωιστικό δεν τον θέλουμε όταν είμαστε σε άνεση και τον επιζητούμε όταν είμαστε σε δυσκολίες…Εκείνος, ο Κύριος μας και στην πρώτη αλλά και στην δεύτερη περίπτωση είναι π α ρ ώ ν αλλά εμείς δεν βιώνουμε την αγαπώσα και διακριτική παρουσία!
Είθε να είναι μαζί μας ες αεί, και σε δυσκολίες και σε ευκολίες, και σε στιγμές που κόσμος πολύς μας περιβάλλει και όταν μοναξιά μας περιζώνει!

Modern Father

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δεκαετία μνήμης Ιεροθέου Αρχιερέως

Δέκα μετά την προς Κύριον εκδημίαν του Μακαρίου και Πολυαγαπημένου Πατρός και Αοιδήμου Ποιμενάρχου κάποτε Μητροπολίτου Υδρας κυρού Ιεροθέο...