Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2008

περι ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ Ο λόγος!

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΕΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΤΗΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ, ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕ Σ Α Φ Ε Σ Τ Α Τ Ο Σ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ!
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΡΘΟΤΟΜΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!
ΠΑΠΑ-ΓΙΩΡΓΗ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΕΘΑ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ!
Μodern Father

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο π.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!ΟΜΩΣ ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Η΄ ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ GΟ0GLE ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΦΩΣ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ............ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΙ Ο π. ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ, Ο ΚΑΘ΄ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΩΝ...
ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.!!!(ΚΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΕΙΤΑΙ.!!!)

modern father είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΓΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΠΑΤΗΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΜΑΝΔΥΟΥ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ...ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΑΦΗ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΤΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Α Γ Ι Ο ΦΩΣ!

Νάξιοι Μελιστές: Κυριακάτικοι Στοχασμοί! Κυριακή Η΄ Ματθαίου! 22.07...

Νάξιοι Μελιστές: Κυριακάτικοι Στοχασμοί! Κυριακή Η΄ Ματθαίου! 22.07... : Πανοσ. Αρχιμ.  Ιεροθέου Λουμουσιώτη  Ιεροκήρυκος Ι.Μ. Ύδρας ...