Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ"

Σήμερα είναι πρωταπριλιά; ή ζούμε σε μιά παρατεταμένη τοιαύτη "πρωταπριλιά"!!! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι ελευθερίες μας και τα ανθρώπινα δικαιώματα μας και τα συνταγματικά μας δικαιώματα καταπατούνται το ένα μετά το άλλο και δεν ομιλούμε...Δεν σκέφτεται κανένας ότι η εξέλιξη της οιαδήποτε ασθενείας δεν νμπορεί να προβλεφθεί? Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται σε μικρό χρονικό διάστημα. Κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο...
Το μόνο που ξέρω προσωπικά είναι οτι η θρησκευτική ελευθερία μας εχει καταπατηθεί απόλυτα και ούτε τα άθεα καθεστώτα δεν απηγόρευσαν την θεία λειτουργία...ποτέ δεν μπορούσα να φαντασθώ ότι θα είναι παράνομη η τέλεση της και ότι θα κινδυνεύουμε να συλληφθούμε ενώ μεταδίδουμε σώμα και αίμα Χριστού στους χριστιανούς μας!
Ακούστε αδελφοί μου πιστοί κάνετε κουράγιο και συνεννοηθείτε με τον πνευματικό σας πατέρα και τον ιερέα της ενορίας σας να δειτε πως θα εξελιχθούν τα δύσκολα του φετινού Γολγοθά... Επιστρατεύουν αγίους της υπομονής όλοι να μας πείσουν...τί να μας πείσουν;;; να μην κοινωνούμε τον Ιησού μας; Ποίος πιστός χριστιανός φοβείται όταν προσέρχεται ητοιμασμένος τον Κύριος της Δόξης και το ζωοδόχο Σώμα και το τιμιώτατο Αίμα του Χριστού μας!
Ακούστε τώρα και σεις του "μένουμε σπίτι" και όσοι δεν πιστεύετε στον Ιησού Χριστό, έχετε απόλυτη ελευθερία...μην έρχεστε στον ιερό Ναό...αλλά γιατί να κανουμε Πάσχα σε αδιεξοδο περιβάλλον; του χρόνου που θα υπάρχει εξέλιξη του ιού θα κρυφτούμε σε λαγούμια; δεν θα μας επιτρέπουν να αναπνέουμε; Μόνον στον ιερό-για εμάς- χώρο του ναού κολλάμε ιούς;;; όχι στην τράπεζα που χθες στο Κρανίδι υπήρχε μια αλλητρωγώμενη διάθεση και μια μοβόρικη αλληλοσπάραξη με τα μάτια του ενός απο τον άλλον!;;; Εκεί δεν ειναι επικίνδυνο κύριοι; αν εκλειναν οι Τράπεζες θα σας έλεγα ότι έχουμε δύσκολα και τα δύσκολα είναι μπροστά μας δεν ήσαν χθες...αυτη είναι η πικρά και πνιγηρή αλήθεια!!!
Ο πόνος μας ειναι μπροστά μας...κανείς δεν τηρούσε τα μ'ετρα και οι άνθρωποι ήσαν έτοιμοι να μαλώσουν...
καθε τόσο ελεγα κάτι αστείο για να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα...μία κυρία ζήτησε βοήθεια να παρει την σύνταξη της...θελετε αλλη απόδειξη οτι μας σπρώχνουν στα μηχανήματα για όλα αυτά; ακόμη και το 13 τρία τριάντα μας έλεγε να πληρώσουμε με πιστωτική;
πως θα δώσουμε στοιχεία που άυριο θα μπορεί να τα έχει ο καθένας;
το φακέλωμα μας υπάρχει χρονια απο τότε που οι ταυτότητες ειναι δελτιωμένες αλλά όχι κι έτσι...
1. σκοτώσατε την "μανα" μας, πληγώνοντας το σύστημα υγείας...
2. σκοτώσατε τον "πατέρα" μας, πληγώνοντας το συνταξιοδοτικό σύστημα.
3. σκοτώσατε τα "αδέλφια" μας, που δεν έχουν κανένα εργασιακό δικαίωμα.
4. σκοτώσατε τα "παιδιά" μας, που δεν εχουν σχολείο.
5. σκοτώσατε κάθε άνθρωπο που θέλει ελευθερα να πορεύεται...
"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ" Τζώρτζ Όργουελ, Η φάρμα των Ζώων, εκδ. Κάκτος, σελ. 34.


με πόνο τα εχάραξα...
+π.Ιερ. ο εκ Κρ.


Γράψτε ελευθερα χωρίς να αλληλοϋβρίζεστε!Παρακαλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: