Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ισόβιως πασοκική νηστεία

Ισόβιως πασοκική νηστεία!

Η εκκλησιαστική νηστεία και συνήθεια μας επιβάλλει ελεύθερα σε όσους θέλουμε να καθαρθούμε από το «βούτυρο» των παθών και το «μέλι» της αμαρτίας να νηστεύσουμε 180 – 200 μέρες αυστηρής ή πιο ελαφράς νηστείας…
Τώρα οι αθεϊστές -όχι από εμάς ονομαζόμενοι- αλλά από τους ιδίους που δεν ορκίστηκαν στην ορκωμοσία της βουλής, αποφάσισαν ισόβιον νηστεία, απαρηγόρητον πενία, απαράκλητον νιτρικόν (εκ της ερήμου της Νιτρίας που ζούσαν οι αρχαίοι ερημίτες) βίον, …ζητούν δε από εμάς που δεν φάγαμε τίποτα (ως μονάδες και όχι ως μέλη και ηγήτορες οργανισμών και νομικών προσώπων) να πληρώσουμε το πάπλωμα!
Όσοι έχουν ας τους βρουν και ας τα δώσουν τα χρήματα πίσω…αλλά δεν ρωτούν τους αδελφούς μας έχετε να δώσετε???
Εγώ νομίζω ότι ήρθε η ώρα για επανάσταση…να μην πληρώνει κανείς φόρους και εισφορές σε ένα κράτος που έχει κεφαλαιοκρατική διάθεση και βιομηχανικούς στηριγμούς!
Διότι τι φταίω εγώ και εσύ αδελφέ μου και θα την πληρώσουμε την νύμφη, ας την πληρώσει εκείνος που την διέφθειρε και λέγεται απόγονος του Σημ, του Έβερ και τόσων άλλων αρχαιοψευτών συνέχεια, κρητικός (καλύτερα κριτικός της λογικής της μεγάλης οικογενείας των Μήτσων -και- τακέων)! και απόγονων των ελλήνων της Μικρασίας Καραμαν-λη-δών.
Αυτοί φταίνε αφαιρέστε τους αστυνομικούς, ακολούθους και κάθε προνόμιο και αν είναι έλληνες (ανθέλληνες) μειοδότες και προδότες κλείστε τους στη φυλακή…εκείνοι μας έφθασαν εδώ που είμαστε, εμείς θα παλλουκωθούμε!
Αγανακτισμένος και εξαθλιωμένος οικονομικά,
π.Ιερόθεος ο εκ Κρανιδίου, modern father

7 σχόλια:

Κωνσταντίνος Δαρδανός είπε...

Συμφωνώ εν μέρει με τα λεγόμενά σας ! θεωρώ οτι μετά την μεταπολίτευση και την πρώτη σαφως επιτυχημένη τετραετία του αειμνήστου Ανδρέα Παπανδρέου η οικονομική κατάσταση της χώρας άρχισε να παίρνει μια φθήνουσα πορέια με αποκορύφωμα την τελευταία πενταετία της κυβέρνησης Καραμανλή.Είναι τραγικό και υποκριτικό οι κύριοι βουλευτες να ζητουν απο τον έλληνα πολίτη να πληρώσει τα σπασμένα την στιγμή που οι ίδιοι έχουν τεράστιους μισθούς και ακριβα αυτοκίνητα!Ο κ.Παπανδρέου κατάφερε βέβαια να κάνει περικοπές στους εν λόγω φουσκομένους μισθούς αλλά η μύνη του λαού δεν μετριάζεται.Αν οι πολιτικοί μας έκαναν έργο και ενδιαφέρονταν πραγματικά για την πρόοδο του κράτους είμαι σίγουρος πως οι πολίτες δεν θα είχαν πρόβλημα οι εκπρόσωποι τους στο κοινοβούλιο να λαμβάνουν μεγάλους μισθούς!Τέλος θα ήθελα να τονίσω οτι καλό θα είναι πάτερ να μην χαρακτηρίζετε άθεους όσους απαρτίζουν την νέα κυβέρνηση που προσπαθει να μαζέψει τα χάλια των προηγούμενων κυρίως δεξιών κυβερνήσεων!Εσεις να προσεύχεσθε διαρκώς για την σωτηρία πλέον της χώρας μας. Μιας χώρας με λαμπρή ιστορία που ποτέ δεν λύγισε στις δύσκολες περιστάσεις! Την ευχή σας!

χειριστος είπε...

Eγω αγαπητε εν χριστω αδελφε ευχομαι να πανε ολα κατ ευχην ...ο κοσμος αρχισε να επαναστατει---και μετα μας φταινε οι Γερμανοι.ακουσα καποιους στην γειτονια μου που ελεγαν πως σε λιγο μην θρηνησουμε θυματα διοτι θα χυθει αιμα με αυτα που κανουν...

φιλοι αγιου ορους είπε...

EYXARISTOYME ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΗ...

Modern Father είπε...

NA EISTE ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ…ΕΛΑΒΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ!

Modern Father είπε...

κύριε μου Χείριστε,
ΜΑΚΑρι να κατανοήσουμε ότι πρωτα πρέπει να κάνουμε την εσωτερικη μας επανάσταση και αποτίμηση των επιθυμιών μας, τι μας χρειάζεται και τι δεν μας είναι απαραιτητο…να κόψουμε τις περιττές σπατάλες και μάλλον θα είμαστε έτοιμοι και για εξωτερικη μαχητικη κόμη και με όπλα επανάσταση!μακαρι να περάσουμε από την πρώτη επανάσταση αξιών για να γίνουμε μέντορες και φρυκωροί της επανάστασης των επάλξεων…και των δυναμικών κινητοποιήσεων!

Ανώνυμος είπε...

Στην Αρχαια Ελλαδα τι εκαναν οι δημοι[λαος] οταν ο εκαστοτε ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ εκλεβε δεν τον εξωστρακιζαν και δημευοταν η περιουσια του; Γιατι δεν γινεται αυτο και εδω;

modern father είπε...

αγαπητε ανωνυμε, συμφωνω να τους στείλουμε...αλλα που?
έχει γεμίσει η χώρα αριστοκρατες και πολλούς κλέφτες!τι θα τους κάνουμε όλους αυτούς...ή θα τους φάμε ή θα αμς φάνε!νομίζω οτι οι υγιώς έντιμοι έχουμε μείνει περισσότεροι και πρέπει να αντιδράσουμε...!