Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

θέλουν να ξεχάσουμε αυτα που μα ενώνουν με την αγαπημενη μας "Ιθάκη", Ελλάδα του σήμερα!


εδώ δυστυχώς στην πατρίδα μας ούτε και αυτό είναι αρετή η πατριδοφιλία και αγάπη στην ιερά έννοια της πατρίδος και στην εθνική μας αυτοσυνειδησία…πονάμε την Ελλάδα, σημαίνει αγαπούμε και σεβόμαστε την ιστορία της, τον πολιτισμό της, την διαχρονία της, την συνέχεια της και αν δεν θέλουμε να γνωρίζουμε την αλήθεια την ιστορική με γεια μας με χαρά μας αλλά δεν μπορούμε να προβάλλουμε ότι εμάς μας αρέσει!
Ιδεολογίες και αντιπολεμικό μένος ήταν ανύπαρκτα στο έπος του 1940, όταν έφυγαν για το μέτωπο «(τα)παιδιά της Ελλάδος παιδιά, που σκληρά πολεμ(άτε)ούνε πάνω στα βουνά. Παιδιά στη γλυκιά Παναγιά προσευχόμαστε όλες (αναφέρεται στις μανάδες και οικείες των στρατευμένων νειάτων της πατρίδος μας)να έρθετε ξανά…»
http://www.youtube.com/watch?v=5bXcU3Qo9cQ&feature=related
ξεκάθαρη η αναφορά στην μητέρα του Θεού μας που δικαίωνε τον δίκαιο αγώνα, όχι ότι ήταν πολεμοχαρής αλλά ήταν συμπαραστάτρια και παρηγορήτρια όλων όσων είχαν στο μέτωπο οικείους που πολεμούσαν για τα άγια χώματα μας!
Το ΟΧΙ του –φασίστα κατά τα άλλα- Ιωάννη Μεταξά εξέφρασε το πανελλήνιο αίσθημα…καμμιά αντίδραση σε φασίστες καμμιά διάθεση ιδεολογικής αποτίμησης των πραγμάτων αλλά αγνή και άδολη διάθεση να προασπισθούν το έδαφος και την ακεραιότητα των ελληνικών θέσεων…
(Ακούστε τον παλμό των Ελλήνων:
http://www.youtube.com/watch?v=oBSZWMkuP2o και την ανακοίνωση ότι ψευδώς θα εκφράζονται από εδώ και πέρα! Και η μαχητικότητα των Ελλήνων είναι εμφανής: http://www.youtube.com/watch?v=VReM4F9lM0I&feature=related )
Είτε το θέλουμε είτε όχι το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς με αγάπη στην Ελλάδα!και τελικώς ιστορικά δικαιώθηκε διότι τελικώς απετυνάχθη ο εχθρικός ζυγός και ο φασίστας ήταν ένας των Ελλήνων μπροστάρηδων του αγώνα για την Ελληνική ακεραιότητα!
Δυστυχώς και σήμερα φασιστικά κινούνται όσοι αμφισβητούν το «ΟΧΙ» το ιερό που μαζί του βροντοφώναζε όλος ο λαός! Δεν ξεσηκώθηκε ούτε ο νούς μόνον ούτε το σώμα του Έλληνες πέταγε σπίθες και μετείχε ηρωϊκά στον αγώνα η καρδιά!
Δεν μπόρεσα να μην γράψω κάτι διαφορετικό από αυτό που ακούσαμε το μάλλον μέτριο και γελοίο που είδαμε στο
http://www.protagon.gr/default.aspx?tabid=345&videoid=1778...οι χαρακτηρισμοί δυστυχώς είναι ελαφρύτατοι…
Τι να πω…αν αφήσω την οργή μου να εκφρασθεί…δεν έχει η Ελλάδα ιστορία μετά τον 5ο αιώνα προ Χριστού…μόνον ο Περικλής…εγώ ντρέπομαι που λένε και αυτοί ότι είναι Έλληνες! Ας πολιτογραφηθούν όπως νομίζουν…δεν είχε πορεία μετά τον 5 αιώνα, δεν υπάρχει η πορεία του Μεγάλου Κωνσταντίνου, δεν υπάρχει ο μεγάλος Θεοδόσιος, δεν υπάρχει ο Ιουστινιανός, δεν υπάρχουν άλλοι ενδιάμεσοι δεν υπάρχουν Κολοκοτρώνηδες, Καραϊσκάκηδες, Μπουμπουλίνες…Αλβανικό μέτωπο και νίκη των Ελλήνων κατά του άξονος των Γερμανοϊταλών και τόσα και αλλά…μέχρι το Πολυτεχνείο!
Αλλά υπάρχει η δήθεν καλλιτεχνική άποψη, η δήθεν σάτυρα, η δήθεν εξυπνάδα που μας οδηγεί στο άσπρο μαύρο…
Χρυσός αιώνας του Περικλή …και μετά συνέχεια 2500 χρόνια μετά περίπου στους θολοκουλτουριάρηδες και γραικυλιστές, τους ραγιάδες των παθών και της καλοπέρασης τους που μόνον προνόμιο έχουν να ελέγχουν τα πάντα (τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα λένε εκείνοι – μάλλον για διαφθορά και καταστροφική μανία καθετί του ελληνικού που μας διακρίνει από κάθε άλλο λαό!).
Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλον έχω άδικο???
Πείτε μου?
Είμαι ανοιχτός σε κάθε ευπρεπή διάλογο!
modern father

1 σχόλιο:

cummulus είπε...

To θέμα με το βιντεάκι, ξεκινάει από ένα παγανιστικό-αντιχριστιανικό υπόβαθρο, που διακ΄ρινεται όμως ευκρεινώς στις "ἑρωτήσεις"-"θέσεις", ότι δηλαδή, οι αρχαίοι δεν είχαν σημαία, (άρα η σημαία με τον σταυρό δεν είναι για μας τους έλληνες), ότι σελίδες δόξας γράφηκαν στην αρχαιότητα (τότε δηλαδή που δεν υπήρχε χριστιανισμός),κλπ κλπ.
Κατά συνέπεια, ο ανθελληνισμός του βίντεο ξεκινάει από τον νεοπαγανισμό.