Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ανοιχτή Επιστολή.

Ανοιχτή Επιστολή.

Αγαπητοί, κύριοι Βουλευταί, του Νομού Αργολίδος,
Σας θέλουμε δίπλα μας ναι!όχι, απέναντι εις τους συναδέλφους σας άλλων νομών, όχι μακρυά απο τους αδελφούς των νησιών του Αργοσαρωνικού.
Όταν εξηγγέλθησαν τα υπο του Υφυπουργού μέτρα, όλοι κρατούσαμε μικρό καλάθι. Το fash track των μέτρων μας, εξέπληττε όλους. Αλλά έγιναν τα πράγματα τραγικά γρήγορα? Όμως, γιατί την υγειονομική βόμβα του Ξενοδοχείου, του εν λόγω ξενοδοχείου, που ξεβαπτίστηκε απο Ξενοδοχείο και αποκαλείται Δομή!!!!
Ναι, ξεβαπτίστηκε...ποίος είναι εκείνος που μας υποστηρίζει; φωνάξτε υπέρ ημών απάντων των εν Ερμιονίδι, ναι, μην το ξεχνάτε ,παρακαλώ, είμεθα και εμεις Αργολίδα...Δίνετε συχνά την παρουσία σας εδώ, στα επίσημα και στα διάσημα και σε ανεπίσημες και σε απλές καθημερινές μερικές φορές στιγμές!
Για να χαιρόμεθα, όταν σας βλέπουμε, να χαιρόμεθα και να μην υποκρινόμεθα την χαρά μας, επειδή είμεθα ευγενής, το να είμεθα ευγενείς το μάθαμε απο τους γονείς και τους προγόνους μας~!
Παρακαλώ και τους τρεις σας, μαζί πηγαίνετε στον Πρωθυπουργό ή κανετε ενα κοινό διάβημα... ας ξεπεράσουμε τα κόμματα! Ναι, και σεις κάμετε το, παρακαλώ πολύ. Δεν αξίζει ούτε εις τους μετανάστες, ούτε εις ημάς άπαντας, μιά ξεβαπτισμένη Ξενοδοχειακή μονάδα ή μια ξαναβαπτισμένη Δομή...Εμείς πονάμε όλοι μας!
Καμμία ανοχή, πια σε εξευτελισμό, των ίδιων των συνειδήσεων μας και την ίδιας της καλοσύνης μας!!!(επιφύλαξη)
Προσωπικά, ομιλούντες, να ξέρετε τις κλειστές εκκλησιές (τους ιερούς χώρους των ναών που και οι τρείς Σας, κ.Ανδριανέ, κ.Γκιόλα και κ.Πουλά, επισκέπτεσθε θέλω να πω με σεβασμό-το σημειώνω αυτό) η ιερατική μας συνείδηση, δεν θα αντέξει να είναι κλειστές για όλους και τα ιερά και άγια Χριστούγεννα! 
 Πλέον πάμε σε άλλα πράγματα, αρχίζει να αγνοφαίνεται η δυσκολία!
Πεινάμε και διψάμε για Θεό, αλλά και για διαφανέστατη Δημοκρατία και πολλή ανθρωπιά και πολλή σεβασμό, αυτά και στις διαφωνίες μας τα τελευταία πρέπει να μένου υψηλά!

Με ευγενή αγανάκτηση και σεβασμό στον άνθρωπο Γιάννη Ανδριανό, στον άνθρωπο Γιάννη Γκιόλα και στον άνθρωπο Ανδρέα Πουλά, αντιστοίχως, αγαπητοί μου κύριοι Βουλευταί, Χριστός ανέστη και Χρόνια Σας πολλά.
+π.Ιερόθεος ο εκ Κρανιδίου(Λουμουσιώτης)
Έγραφον εν Κρανιδίω τη 24η Απριλίου ενεστέτωτος έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: