Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΑΡΧΕΣ...

Ανοικτή επιστολή στην κυρία Ματίνα Παπαδοπούλου
Δεκέμβριος 4, 2008 in
Πολιτική-Κοινωνία των πολιτών
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/news/ell__2KathiLev&xml/&aspKath/ell&fdate=30/11/2008
«Εμείς πληρώνουμε φόρους»
Η κ. Ματίνα Παπαδοπούλου είναι 40 ετών και διατηρεί κατάστημα ρούχων στον Άγιο Παντελεήμονα. Γέννημα - θρέμμα της περιοχής, μένει με τις κόρες της, τη 12χρονη Κωνσταντίνα και την 8χρονη Αγγελική σε μια πολυκατοικία με άλλες πέντε οικογένειες Ελλήνων. Κοντά της μένουν η γιαγιά της, η μητέρα της, ο αδελφός της, ο θείος της. Την περασμένη Δευτέρα ήταν μία από τους κατοίκους, Έλληνες και αλλοδαπούς που ζουν στην περιοχή και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα για να διαμαρτυρηθούν. Ο λόγος, η αύξηση της προσέλευσης μεταναστών τους τελευταίους έξι μήνες, οι οποίοι στοιβάζονται πέριξ της πλατείας. Ελλείψει των στοιχειωδών συνθηκών υγιεινής οι μόνιμοι κάτοικοι έκριναν ότι είχε φθάσει η ώρα για να ακουστεί η φωνή τους. Μέσα σε δύο εβδομάδες είχαν συγκεντρώσει 3.500 υπογραφές.
http://sikam.wordpress.com/2008/12/04/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1/#comment-408
Για μένα ως κληρικό και άνθρωπο είναι αδιανόητο να αντιμετωπίζεται κάποιος διαφορετικά στην χωρά που γέννησε τη δημοκρατία και ανέθρεψε την κοιτίδα της χριστιανικής πίστεως προς όλον τον κόσμο…στην σύγχρονη Ελλάδα, ηρώων και μαρτύρων γη δεν κατανοώ το πρόβλημα που έχουμε με τους αδελφούς μας που ταλαιπωρούμενοι είτε είναι έλληνες είτε αλλοδαποί.
Έ π ρ ε π ε αυτό το κράτος που μας κλέβει τους φορολογουμένους να τα επιστρέφει τα χρήματα ου μας φορολογεί σε αυτούς που τα χρειάζονται έλληνες ή μη!στον δε περί του αγίου μεγαλομάρτυρες Παντελεήμονος Ναό κανείς χριστιανός δεν θα τολμούσε να διαδηλώνει κατά αδελφών του…αφού πεντάς ελεεί με τη χάρη του Θεού ο άγιος του Θεού!έλεος και αγάπη προς όλους έδιδε ο ιατρός άγιος Παντελεήμων! άλλοι είναι το πρόβλημα και όχι οι ταλαίπωροι αναγκεμένοι άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού(αφού εμείς τους κάνουμε κατώτερους αφού τους αντιμετωπίζουμε σαν ζώα δεν ζητούν ελεημοσύνη αλλά εργασία)!
Ας δείξουμε το μεγαλείο της καρδιάς μας α γ α π ή σ α τ ε τους! Η λύση απλή και σύνθετη μαζί, τολμήσατε το!
Μodern Father

Δεν υπάρχουν σχόλια: