Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΑΔΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ...

Πόνος και θλίψη για τον νεκρό παιδί…15 ετών άδικα εκτελέστηκε από δύο αστυνομικούς! Είναι φρικτό να ακούς και να βιώνεις τέτοια γεγονότα…τα όργανα της τάξεως έγιναν όργανα φονικά σε μια αντιεξουσιαστική ομάδα!
Δεν υπήρχαν ενισχύσεις να σταλούν, δεν υπήρχε τρόπος να αποφευχθεί η στυγνή και αποτρόπαια δολοφονία? Κανείς δεν μπορεί να μας απαντήσει…το μόνο σίγουρο είναι το γεγονός ο αγαπητός μας φίλος … μας αποχαιρέτησε βίαια και άνευ της δικής του θελήσεως!
Είναι φυσικό οι νέοι να κινούμαστε σε αντιεξουσιαστικό χώρο, είναι φυσικό οι νέοι να θέλουν ακόμη και σε ρομαντικά πλαίσια την επανάσταση, είναι απόλυτα φυσικό οι νέοι να θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε κάποιες ομάδες αντιεξουσιαστικές που η κοινωνία τις τοποθετεί στο περιθώριο και δεν τις βλέπει με καλό μάτι…αλλά κανείς δεν μπορεί να δικαιώσει τον θάνατο ενός παιδιού από έναν δήθεν σώφρονα και ματισμένο φύλακα της δημοσίας αιδούς!
Αποτροπιασμός και ευθύνες μας δημιουργεί ο απρόβλεπτος θάνατος είτε εν αμύνει είτε ενδιαθέτως (και εκτελεστικώς) δεν μπορούμε να σκαφθούμε ότι ο νέος εκείνος όλο δράση και όνειρα, όλο χαρά και ανάγκη για δημιουργία δεν θα ξαναντικρύσει το φως της μέρας! Ας ευχηθούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποφεύγονται τέτοιου είδους δολοφονίες και απόπειρες τρομοκρατίας της κοινής γνώμης!
Δεν δικαιολογεί η κουκουλοφορία των αναρχικών αντιεξουσιαστικών στοιχείων καμμιά μορφή βίας από την αστυνομία και το κράτος του «δικαίου»!
Ας ασχοληθούν με τους εγκληματίες εμπόρους ναρκωτικών και κάθε εγκληματία που κλέβει την κοινή αγορά και ας αφήσουν τα παιδάκια ήσυχα…ή ας καταστείλουν όχι με αφαίρεση ζωών ανθρωπίνων τέτοιες ενέργειες και ανιδρύσεις!


Αιωνία η μνήμη του παιδιού εκείνου που άδικα χάθηκε!

όποιος το ονομα το βαφτιστικο τουπαιδιού ξέρει ας μας το πει
να το μνημονευουμε στις θείες Λειτουργίες!
Μodern Father

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κεντρική σελίδα Συνιστώσες ΣΥΡΙΖΑ Τοπικές επιτροπές ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας
Τοπική Επιτροπή Αργολίδας
Ανακοινώσεις για τη δολοφονία του 16χρονου στα Εξάρχεια
Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2008 11:55 πμ | 3 σχόλια
Ακολουθεί η πρώτη ανακοίνωση (αργά τη νύχτα) του ΣΥΡΙΖΑ για τη δολοφονία του ανήλικου:

Ανακοίνωση Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (7/12/2008, 2 π.μ.) για τη δολοφονία του 16χρονου στα Εξάρχεια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Ένας ανήλικος δολοφονήθηκε απόψε στο κέντρο της Αθήνας από τις αστυνομικές δυνάμεις. Χωρίς κανένα λόγο οι αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν νέα παιδιά λες και η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου.

Η δολοφονία αυτή αποτελεί ένα άγριο, απαράδεκτο και αφάνταστο γεγονός, που αναδεικνύει το πού έχουμε φτάσει και θέτει γενικότερο πολιτικό πρόβλημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τοποθετηθεί με σαφήνεια την Κυριακή, όταν και θα έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία αυτής της αδιανόητης και φρικτής δολοφονίας.

7/12/2008 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ώρα 2 (το πρωί)

Η ανακοίνωση από την κατειλλημένη Νομική Σχολή της Αθήνας:

Δελτίο τύπου από κατάληψη της Νομικής Σχολής που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του μαθητή.

Σήμερα 6/12/2008 στις 21.15 αστυνομικός δολοφόνησε εν ψυχρώ 16χρονο μαθητή χωρίς να έχει προηγηθεί συμπλοκή, χωρίς με κανένα τρόπο να απειλείται η σωματική του ακεραιότητα. Η προκλητική στάση της αστυνομίας συνεχίστηκε και στον Ευαγγελισμό κατά τη διακομιδή του 16χρονου, με θρασεία παρουσία διμοιρίας ΜΑΤ, συνεχείς κατασταλτικές επιθέσεις και πολιορκία της περιοχής των Εξαρχείων όλο το βράδυ. Θα σπεύσουν, κυβέρνηση και ΕΛΑΣ, να χρεώσουν τη δολοφονία στην «απειρία», την «επιπολαιότητα», το «κακό χαρακτήρα» και τη «ψυχολογική κατάσταση» του αστυνομικού...
http://syriza-argolidas.pblogs.gr/