Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΙΣΗ...ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ

Αγαπητοί φίλοι, κατανοήσαμε όλοι ότι ήταν άδικος ο χαμός του Αλέξη, ήταν τραγικό να αφαιρείται άδικα και στυγνά η ζωή ενός παιδιού!
Μα σταματήστε τις καταστροφές, χάνετε το δίκαιο σας όσοι αντιδράτε καταστρέφοντας! Δεν μπορεί κανείς να σας δεχθεί ως συνομιλητές, ως επαναστάτες που καταστρέφουν την περιουσία του απλού και μεροκαματιάρη συνανθρώπου μας!
Αφήστε τις μισερές αντιδράσεις και κάνετε μια σιωπηρή διαμαρτυρία κατά του συστήματος, ζήστε την ζωή του Χριστού, με απλότητα και ταπείνωση, περιορίστε τα έξοδα σας, περιορίστε τις κάρτες και τα δάνεια, ασχοληθείτε με τις καρδιές σας και το τι βρίσκεται εντός τους!
Δεν θα μπορεί κανείς να χαίρεται αύριο αν όλα έχουν διαλυθεί…όταν πυρπολείται μια επιχείρηση άνθρωποι θα πεινάσουν χωρίς δουλειά, οι ιδιοκτήτες θα λένε ότι είναι αλήτες αυτοί που κάνουν αυτά…και τι θα πούμε εμείς σε αυτούς?
Πως θα σας υπερασπισθούμε, πως θα πούμε ότι εμείς η νέα γενιά θέλει μια χώρα καλύτερη εκσυγχρονισμένη και προοδευτικά κινούμενη προς το μέλλον!
Βοηθήστε εσείς τους εαυτούς σας, κάνετε ειρηνικές διαμαρτυρίες και πορείες κατά (ενώπιον μάλλον καλύτερα) των κρατικών υπηρεσιών χωρίς να καταστρέφεται η περιουσία του ελληνικού λαού που μετά θα την ξαναπληρώσει και θα την ακριβοπληρώσει!
Ας σκεφθούμε όλοι ψύχραιμα και με έλ - λογο (λογική) εγρήγορση να κάνουμε το καλύτερο για το μέλλον μας!
Modern Father

Δεν υπάρχουν σχόλια: